International update

IFMSA’s European Regional Meeting 2017 i Tyrkiet

Fra d. 18.-25. april 2017 drager 7 IMCC’ere til Antalya i Tyrkiet for at deltage på IFMSA’s europæiske regionale møde (EuRegMe). Her kommer vi til at stifte bekendtskab med omkring 300 studerende fra hele Europa, der alle, ligesom IMCC, brænder for at fremme sundheden blandt verdens befolkning.

 

På EuRegMe 2017 repræsenteres IMCC af både nye og erfarne medlemmer fra forskellige dele af organisationen –Research Exchange, TAMIDA, Sexekspressen, IMCC Nepal, Kostmo, PsykOBS, lokalbestyrelser og landsbestyrelsen. Nedenfor kan du læse mere om vores 7 seje delegerede ved at klikke på deres navne:

 

  • Pelle Harris Krog: Aarhus | Delegationsleder | Ansvarlig for internationale relationer i landsbestyrelsen 2017
  • Vinni Lanzky: Aalborg | Aalborg lokalbestyrelse | KostMo | PsykOBS

 

EuRegMe 2017 bliver derfor besøgt af IMCC’ere, der alle er motiverede og klar på at give vores gode idéer og viden videre til resten af IFMSA samt på at hente en masse erfaringer med hjem til IMCC.

 

Du kan følge med i vores arbejde under mødet ved at ’like’ Facebooksiden IMCC International her: https://www.facebook.com/imccinternational/.

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til mødet, er du altid velkommen til at skrive til international@imcc.dk.

 

Tidligere møder

IFMSA March Meeting 2017 i Montenegro

Fra d. 26. februar til d. 8. marts 2017 drog 15 frivillige IMCC’ere til Montenegro for at deltage på en af de årlige generalforsamlinger i IFMSA.

Hvad fik IMCC ud af mødet? Et udsnit af evalueringerne:

“Spændende netværk af engagerede frivillige med delte interesser og erfaringer fra hele verden”

“Sparringen med andre frivillige har givet mig rigtig mange ideer til ting jeg kan arbejde med for at udvikle min aktivitet”

“Kompetencer i form af tilrettelæggelse, lederskab, samarbejde i større teams, mv.”

“Kompetencer indenfor præsentationsteknik, facilitering og projektstyring.”

“Jeg er blevet virkelig inspireret og imponeret over alt det frivillige arbejde, der foregår ude i verden og det vil jeg meget gerne videreformidle til folk herhjemme”

“Jeg har lært en del om SDG’s og hvordan disse kan bruges ift. at evaluere de projekter, man laver.  Derudover har jeg lært noget om strategiplanlægning samt projektstyrings- og ledelsesværktøjer”

“En hel del viden om forhold og problemstillinger i andre dele af verden.”

“Jeg lærte rigtig meget om ledelse, og det var super godt! Det har givet mig motivation til at arbejde videre med alt mit IMCC- arbejde, og hele den organisatoriske tænkning syntes jeg er ret nice!”

“Der var nogle vildt spændende oplæg på SCORA-sessions, som jeg håber måske på at viderebringe noget af til Sexekspressen når der kommer follow-up-kit.”

“Jeg har haft fokus på networking, og det er uden tvivl det mest dyrbare jeg har fået ud af oplevelsen! Jeg har erfaringsudvekslet med mennesker fra Finland til Paraguay og den slags erfaring er uerstattelig og kan ikke fås gennem nogen som helst manual.”

Læs mere om MM17 her.

 

17097405_1211226555639327_4176868213677819936_o

 

IMCC’eren og Vice-president for External Affairs i IFMSA Marie Hauerslev deltog på FN’s generalforsamling i New York d. 13. til 25. september, 2016. Her har hun deltaget i en række møder på vegne af IMCC og IFMSA. Læs om generalforsamlingen og Maries oplevelse her.

billede-1_fn-generalforsamling-2016

 

IFMSA´s generalforsamling fandt sted i Mexico, august 2016. Således drog 16 IMCC delegerede mod Mexico for at deltage i IFMSA GA (general assembly). Det har delegationen skrevet hjem om, som du kan læse her

Billede 3

IFMSA GA, Mexico 2016

 

I 2016 blev der afholdt Women Deliver konference i København. IMCC var selvfølgelig med. Læs om det her.

IMCC deleregerede på Women Deliver konference. København, 2016.

 

Se delegationen til EuRegMe 2016 i Grækenland

IMCC delegerede på EUregMe, Grækenland 2016.

 

Læs beretning fra March Meeting 2016 på Malta

Et samlet hold af frivillige IMCC’ere til IFMSA møde. Malta, 2016.