Vælg en side

Er du passioneret inden for dissektion og interesseret i at guide studerende gennem en unik læringsoplevelse? Og ønsker en fed tilføjelse til dit CV? Så er dette job noget for dig!

Vi søger 2-3 engageret arrangører til Dissektionsturen 2024 – en spændende studietur, der kombinerer anatomi og undervisning med sociale og kulturelle indslag i sommerferien 2024!

Arbejdsopgaver:

Rejseledelse: Ansvarlig for at guide og støtte studerende under hele turen, sikre overholdelse af rejseplanen og skabe en positiv og lærerig atmosfære.

Faglig vejledning: Tilbyde faglig vejledning og støtte i forbindelse med de planlagte dissektioner og sociale aktiviteter.

Planlægning og forberedelse: Søge legater og sponsorater, planlægning i samråd med undervisere og universitet i Tjekkiet, hotelbooking, transportplanlægning m.m. 

Kvalifikationer:

Du behøver ikke at have undervisningserfaring eller planlagt en større rejse før, der forventes blot at du har bestået 3. semester!

De tidligere arrangører vil selvfølgelig hjælpe jer i gang og give jer en ordentlig introduktion til selve arbejdet og tidligere erfaringer. Vi vil stå til rådighed hvis I har spørgsmål under hele forløbet.

Send din ansøgning, CV og en kort motivationsbeskrivelse til dissektionstur@gmail.com senest fredag d. 1. december. 

Skriv gerne hvis du har spørgsmål til turen! Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

 

Venlig hilsen 

Arrangørerne for Dissektionsturen 2023 

Oliver Hagbard Rekvad, Kristoffer Munck Egeskov og Line Bjerg Andersen