Vælg en side

IMCC Kenya – Seksuel og reproduktiv sundhed i Kenya

IMCC Kenya er en gruppe af frivillige studerende, der internationalt arbejder for en bæredygtig og sundhedsfremmende civilsamfundsudvikling. Vi har for tiden et projekt, der begge arbejder for at fremme seksuel og reproduktiv sundhed blandt unge. Dette gøres i tæt samarbejde med partnerorganisationer i Kenya.

Udover samarbejdet med vores partnerorganisationer, har IMCC Kenya tradition for et tæt samarbejde mellem de danske grupper med fælles sparring, intern uddannelse og kapacitetsopbygning. Udover at tilhøre en landegruppe, får de frivillige altså også en mere overordnet ansvarspost i vores organisation – f.eks. som del af styregruppen, økonomi eller kommunikation.

Vores projekter

IMCC Kenya har kørt internationale projekter i mere end 40 år. Vores projekter tager udgangspunkt i primær sundhed, og vi arbejder derfor overvejende med forebyggelse og organisering. Vores nuværende projekt i 2014 og har fokus på seksuel og reproduktiv sundhed blandt unge.

Kenya

Vores projekt i Kenya er baseret på et tæt samarbejde med vores partnerorganisation MSAKE (Medical Student Association of Kenya) som drives af frivillige medicinstuderende. Sammen kører vi projektet RESPEKT (Reproductive & Sexual Health Program for Kenyan Teenagers). Vi kæmper for at øge kendskabet til landets tilgængelige sundhedstilbud samt at udbrede generel viden om seksuel og reproduktiv sundhed – et ofte tabubelagt emne præget af misinformation.

Vil du være med?

Vi udtager hvert efterår engagerede frivillige til vores projekter i Østafrika. Du kan følge med i vores arbejde og læse mere om IMCC Global på instagram og på Facebook, hvor det også vil blive annonceret, når vi igen har udtag.

Skriv endelig til os hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information. Vores nationale aktivitetsleder, Else Siyum, kan kontaktes på kenya@imcc.dk.

Søg om optagelse

IMCC Kenya er en ”lukket” gruppe, hvilket betyder, at du først må ansøge om optagelse. Alle studerende med interesse for vores projekter, kan ansøge.

Vi afholder en udtagelsesproces, som baseres på ansøgninger og interview.

Ansøgningsfristen og yderligere information vil blive annonceret på vores facebookside: www.facebook.com/imccglobal/

National aktivitetsleder(e):

Else Siyum – email:

Kenya@imcc.dk

Vice-nationalaktivitetsleder:

Klara Jensen Buhl

National økonomiansvarlig:

Katrine Risom

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere