Vælg en side

IMCC Kenya – Seksuel og reproduktiv sundhed i Kenya

Vores frivillige

IMCC Kenya er en frivillig organisation, der arbejder med udvikling og udbredning af seksuel og reproduktiv sundhed i Kenya. Dette gør vi i tæt samarbejde med vores partnerorganisation i Kenya, MSAKE (Medical Student Association of Kenya), som består af kenyanske medicinstuderende. Vores frivilliggruppe i DK består af studerende fra flere uddannelser, b.l.a. medicin, folkesundhedsvidenskab og sustainable cities. Det vigtigste er, at man har en interesse indenfor projektledelse og udviklingsarbejde – og selvfølgelig seksuel og reproduktiv sundhed.

Vores arbejde

Vores mål læner sig op af FN’s verdensmål, hvor vi især har fokus på:

verdensmål 3: sundhed og trivsel

verdensmål 5: ligestilling mellem kønnene

verdensmål 17: partnerskaber for handling

Udover samarbejdet med vores partnerorganisation, arbejder IMCC Kenya også for at få et tæt samarbejde mellem især de grønne IMCC-grupper med fælles sparring, intern uddannelse og kapacitetsopbygning. I IMCC Kenya har alle frivillige én eller flere ansvarsposter – fx finance, SoMe eller advocacy. Dog står man aldrig alene med noget, og der er altid én at sparre med. Vi desuden en meget social gruppe, der mødes minimum én gang om måneden til vores månedsmøde.

Vores projekter

IMCC Kenya har i samarbejde med MSAKE kørt flere internationale projekter i Kenya. Det nuværende projekt hedder RESPEKT 2.0 (Reproductive & Sexual Health Program for Kenyan Teenagers) og er efterfølgeren til partnerskabsprojektet RESPEKT. Begge projekter har til formål at skabe mere tilgængelige og bæredygtige muligheder for, at teenagere i Kenya kan tilgå og reproducere viden om SRHR (sexual and reproductive health and rights) – et ofte tabubelagt emne præget af misinformation. Desuden er det vigtigt for os at skabe et rum for til at diskutere emner som køn, kønsbaseret vold og ligestilling. Flere gange årligt sender vi danske frivillige til Kenya, da vores tætte relation til MSAKE er helt essentiel for os og for projektet.

Vil du være med?

Synes du vores projekt lyder spændende, og kunne du tænke dig at prøve at være med?

Så send os en mail på kenyaimccglobal@gmail.com.

 

Du kan følge vores arbejde på Facebook eller Instagram eller følge vores partnerorganisation MSAKE på deres sociale medier.

Vores projekt har også en hjemmeside med en masse god information: https://respekt.or.ke/.

 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere