Vælg en side

Pædiatrisk Kommunikation

Vi er en ny aktivitet i IMCC Roskilde. Faktisk har vi eksisteret i nogle år, men er nu blevet en del af IMCC – og det er vi rigtig glade for.

HVAD:

Konceptet er, at vi hvert semester holder et weekend-kursus, hvor man som medicinstuderende (primært målrettet kandidaten) kan blive undervist i pædiatrisk kommunikation. Kurset består af foredrag fra eksperter i forskellige emner inden for dette og derefter cases med figuranter, hvor den nye viden kan afprøves i trygge rammer. Med pædiatrisk kommunikation mener vi den klassiske pædiatriske patient – altså et aldersspænd mellem 0-17 år. Således en patientgruppe, som alle kommende læger vil støde på, på et tidspunkt i løbet af deres karrierer mindst én gang!

HVORNÅR:

Det første kursus afholdes d. 25.-26. september 2021.

HVORDAN:

Praktisk: Kurset bliver afholdt på Køge Universitetshospital d. 25. og 26. september 2021. Ca. tidsrum: 9-17 begge dage.

Vi søger primært kursister som er på medicinstudiets kandidatdel (men andre sundhedsfaglige uddannelser er selvfølgelig velkomne, vær dog opmærksom på, at kurset er fokuseret primært på den lægefaglige kommunikation med børn og unge).

Prisen: 100 kr. for medlememer af IMCC (eller 150 kr. hvis man ikke er medlem af IMCC), og pladserne bliver solgt efter først-til-mølle princippet. Inkluderet i prisen er frokost og snacks begge dage, samt aftensmad lørdag aften, samt mulig transportrefusion.

Tilmelding: Vi laver event på Facebook i løbet af juni, men ved interesse er man velkommen til at kontakte os før på pediatriccommunication@gmail.com

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere