MM17 i Montenegro

IFMSA March Meeting 2017 i Montenegro

Fra d. 26. februar til d. 8. marts 2017 var 15 frivillige IMCC’ere i Montenegro for at deltage på en af de årlige generalforsamlinger i IFMSA. Her stiftede de bekendtskab med omkring 1500 studerende fra hele verden, der alle, ligesom IMCC, brænder for at fremme sundheden blandt verdens befolkning.

Hvad fik IMCC ud af mødet? Et udsnit af evalueringerne:

“Spændende netværk af engagerede frivillige med delte interesser og erfaringer fra hele verden”

“Sparringen med andre frivillige har givet mig rigtig mange ideer til ting jeg kan arbejde med for at udvikle min aktivitet”

“Kompetencer i form af tilrettelæggelse, lederskab, samarbejde i større teams, mv.”

“Kompetencer indenfor præsentationsteknik, facilitering og projektstyring.”

“Jeg er blevet virkelig inspireret og imponeret over alt det frivillige arbejde, der foregår ude i verden og det vil jeg meget gerne videreformidle til folk herhjemme”

“Jeg har lært en del om SDG’s og hvordan disse kan bruges ift. at evaluere de projekter, man laver.  Derudover har jeg lært noget om strategiplanlægning samt projektstyrings- og ledelsesværktøjer”

“En hel del viden om forhold og problemstillinger i andre dele af verden.”

“Jeg lærte rigtig meget om ledelse, og det var super godt! Det har givet mig motivation til at arbejde videre med alt mit IMCC- arbejde, og hele den organisatoriske tænkning syntes jeg er ret nice!”

“Der var nogle vildt spændende oplæg på SCORA-sessions, som jeg håber måske på at viderebringe noget af til Sexekspressen når der kommer follow-up-kit.”

“Jeg har haft fokus på networking, og det er uden tvivl det mest dyrbare jeg har fået ud af oplevelsen! Jeg har erfaringsudvekslet med mennesker fra Finland til Paraguay og den slags erfaring er uerstattelig og kan ikke fås gennem nogen som helst manual.”

 

På March Meeting 2017 var IMCC repræsenteret af både nye og erfarne medlemmer fra forskellige dele af organisationen – Internationalt Udvalg, Donaid, Praktikant i Troperne, Research Exchange, Bamsehospitalet, FrontCare, Exchange, IMCC Uland, Cogita, Sexekspressen, TAMIDA, lokalbestyrelser og landsbestyrelsen.

Nedenfor kan du læse mere om de 15 seje delegerede ved at klikke på deres navne:

  • Pelle Harris Krog: Aarhus | Delegationsleder | Ansvarlig for internationale relationer i landsbestyrelsen 2017
  • Tilde Rasmussen: København | Københavns lokalbestyrelse | Sexekspressen
  • Jeppe Vesterager: Aarhus | Aarhus lokalbestyrelse | FrontCare | Bamsehospitalet

 

Derudover deltog Marie Hauerslev og Monica Kujabi i forbindelse med deres stillinger i IFMSA’s bestyrelse. Line Damsgaard deltog også i forbindelse med hendes stilling som programkoordinator inden for Climate Change & Health.