Vælg en side

Pris for deltagelse

IFMSA-møder

På IFMSA møder er alle måltider dækket ind under mødet og kost er derfor i forvejen inkluderet i deltagerprisen.

Prisen for at deltage på et europæisk ifmsa-møde vil typisk ligge på omkring 1000-2000 kr. På de større generalforsamlinger vil denne typisk ligge et sted mellem 1500-3000 kr., afhængigt af værtslandet.

Prisen for deltagelse vil altid være oplyst i det officielle kald og ansøgningsformular udsendt af landsbestyrelsen. Hold derfor øje med sociale medier og hjemmesiden, hvor informationen bliver delt.

Andre internationale møde og konferencer (Fx CSW eller generalforsamling i EPHA).

Skal du på en konference, hvor kost ikke er dækket af deltagergebyret, kan du søge refusion for 75% af dine kostudgifter, dog maksimalt 75% af prisen i det land, du er i. Du udregner den maksimale grænse via måltidsprisen, som du finder i denne formular x 3 måltider x antal dage, konferencen varer.

Udregingseksempel (kost)

Belgien

Et måltid: 111,86 kr.

Dagskost på tre måltider: 111,86 * 3 =  335,58 kr

På en fire-dages tur: 335,58*4 = 1342,32 kr

Refusion kan søges for op til: 1342,32 kr * 0,75 = 1006,74

Egenbetaling: 1342,32 kr *0,25 = 335,58 kr

Det er vigtigt, at du sørger for at gemme alle kvitteringer fra dine måltider.
Med fordel kan du holde styr på udgifterne undervejs – det letter arbejdet, når du kommer hjem.

 

Hvordan udvælges delegationen – og hvordan skriver jeg en god ansøgning?

Sikke nogle gode spørgsmål du har dig der – dem vil jeg forsøge at besvare efter bedste evne herunder:

Udvægelsen

Alle ansøgninger anonymiseres og sættes ind i et samlet dokument som alle landsbestyrelsesmedlemmer får adgang til. Til næstkommende bestyrelsesmøde gennemgås ansøgningerne og delegationen udvælges. Der er mange ting vi i landsbestyrelsen lægger vægt på for at samle den bedste og mest forskelligartede delegation – herunder kan du læse om de ting vi normalt lægger vægt på:

  • Hvad er motivationen for at tage afsted på det internationale møde?
    • Her skal du tænke dig godt om – hvorfor skal vi vælge netop DIG til at repræsentere Danmark?
  • Hvad planlægger ansøgeren at tage med hjem til IMCC/sin aktivitet?
    • Hvad tror du DU og din aktivitet får ud af at du tager afsted på møde? Snak evt. med AIR (international@imcc.dk) eller din NAL/LAL for at finde ud af hvad dine muligheder er for at engagere dig til mødet.
  • Hvilken farvegruppe/aktivitet kommer ansøgeren fra?
    • Det er vigtigt at delegationen er blandet, og at vi kan repræsentere så mange forskellige aktiviteter som muligt, når vi er ude i verden.
  • Ting som er mindre vigtige men som tages med i helhedsindtrykket og dermed beslutningen, hvis det står lige mellem to ansøgere:
    • Hvilken lokalafdeling er ansøgeren fra?
      • Det er vigtigt, at vi får en så blandet delegation som muligt!
    • Hvilket køn identificerer ansøgeren sig med?
      • Erfaringsmæssigt bliver en delegation bedst, hvis den er godt blandet på dette punkt.
    • Hvor lang tid har ansøgeren været i IMCC/har ansøgeren tidligere søgt uden at få plads?
      • Det er vigtigt at få både nye og gamle IMCC’ere med!

Det er vigtigt at understrege at der ikke er nogen fast skabelon for hvordan delegationen udvælges men at det er en vurderingssag og at alle ansøgninger læses grundigt og vejes op imod hinanden. Det er utrolig vigtigt for landsbestyrelsen at sende en delegation ud der er blandet på flest mulige parametre. Man også en lille besked bagefter hvordan man kunne have gjort sin ansøgning endnu bedre hvis man ikke har fået plads – og så er man meget velkommen til at søge ved næste kald!

 

Hvordan skriver jeg en god ansøgning?

Der er desværre ikke én opskrift på hvordan man skriver en god ansøgning, men noget af det vigtigste er at vise hvem man selv er, hvad ens motivation for at komme med er, samt hvad man vil tage med hjem til sin aktivitet. Hvis man ikke har deltaget til et internationalt møde før, så er det også helt okay, at ens motivation simpelthen bare er, at man er nysgerrig på det internationale fællesskab.

Hvis man ikke helt kan finde ud af hvordan man skal tage noget med hjem til sin aktivitet så kan man skrive til AIR på international@imcc.dk eller snakke med sin NAL/LAL eller tidligere delegerede. Hvis man skroller ned på de forskellige sider med March Meeting eller EuRegMe osv, kan man se eksempler på hvad andre har haft af planer eller tanker om de internationale møder – nedenstående eksempel er du velkommen til at bruge som inspiration.

Link til inspirations-ansøgning

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere