Vælg en side

EPHA

IMCC og Internationalt Udvalg tog den 9-11. december et smut til Bruxelles for at deltage på workshoppen ’Professional Development Programme’ samt et ’Policy Coordination Meeting’, begge dele afholdt af European Public Health Alliance (EPHA). IMCC blev inviteret med, da vi er en af EPHAs mange medlemsorganisationer, hvorfor vi også på mødet mødte en del andre forskellige sundhedsaktører og sundhedsorganisationer fra Europa. Vi blev medlem af EPHA sidste år og er siden blevet klogere på deres kampagner omhandlende adgangen til medicin, antimikrobiel resistens samt fået indblik i, hvordan de arbejder sundhedspolitisk i EU.

Netop nu søger Internationalt Udvalg nye IMCC’ere, der har mod på at engagere sig i dette samarbejde. Heriblandt søges en EPHA kontaktperson, samt nogle motiverede IMCC’ere, der brænder for at engagere sig i nogle af de kampagner og områder, EPHA arbejder med. De faste poster i IU kan søges her og indtil 19. december.

EPHA Generalforsamling

[ANSØGNINGSFRIST D. 28. april 2019 KL. 23.59]

Vil du gerne være med til at influere EU lovgivning, møde andre sundhedsfremmende europæiske NGO’er og lære at bevæge dig i store politiske omgivelser?

IMCC skal sende en delegation til EPHA (European Public Health Alliances)s generalforsamling d. 26 juni 2019. I den forbindelse har DU mulighed for at være med til at udforske EPHAs mange muligheder og være med til at definere, hvordan IMCC bedst muligt kan drage nytte af dette medlemsskab!

Når du søger om en plads i delegationen, indebærer det også at være en del af arbejdsgruppen der planlægger turen, og herunder hvad vi skal lave af øvrige relevante aktiviteter i Bruxelles. Det forventes derfor at alle i delegationen deltager aktivt i planlægningen af turen og er klar på at løfte denne opgave. Det forventes ligeledes at alle delegerede deltager i opfølgning på mødet efter hjemkomst.

Praktisk info:

Pris: ca. 700 kr
Tidspunkt: 24.-28. Juni 2019

Hvordan kommer jeg med?

Udfyld denne ansøgningsformular

Deadline den 28. april  kl 23.59

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere