Vælg en side

Støt International Medical Cooperation Committee (IMCC)


Vil du være med til at støtte en ungdomsorganisation som arbejder med sundhedsfremmende information til børn og unge i Danmark og udlandet?

Når du støtter vores organisation, er du med til at gøre en forskel indenfor sundhed og forebyggelse overfor tusindevis af børn og unge herhjemme og i udlandet, og er med til at gøre livet bedre for alle. Mange tak for din støtte.

Støt IMCC

Alle kan blive støttemedlem af IMCC. Som støttemedlem er du med til at gøre det muligt at forbedre vort arbejde indenfor sundhed og vores fire interessefællesskaber: udviklingsarbejde, undervisning og oplysning, debat og samfund, samt udvekslings- og klinikophold.

Vi har en vision om at skabe en retfærdig verden, hvor alle har lige adgang til sundhedsydelser og er fysisk, mentalt og socialt velbefindende.

På forhånd tak for din støtte.

Spørgsmål & svar

Hvad går mine penge til?
Din donation går til at udvikle foreningens aktiviteter, og at vi helt konkret kan tage
ud og undervise f.eks i folkeskoler, børnehaver, gymnasier etc og formidler vor viden omkring sundhed og forebyggelse af sygdom. Derfor er du med til at fremme
sundhed for en hel generation og alt det IMCC arbejder for.
Kan jeg støtte på anden måde?
Du kan altid melde dig ind i IMCC og derved støtte med dit engagement og viden
og på den måde være med til at udvikle foreningen. Har du f.eks adgang til produkter, lokaler etc. som IMCC kan bruge i sit arbejde, kan du også vælge at støtte på den måde.
Hvad sker der med mine data?

Vi behandler al data som GDPR foreskriver.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere