Vælg en side

LEDELSESDOKUMENTER

Her findes en række links og guides, der er udarbejdet til at understøttet organisationens struktur samt lette arbejdet som leder i IMCC.

Ledelsesguideline 

IMCCs ledelsesguideline tjener som en rettesnor for ledelse af frivillige i IMCC – den nedfælder de fælles aftaler, som vores ledere i IMCC stiller til hinanden, til bestyrelser, og til frivillige.

For at give et fælles standpunkt for vores sundhedsfremmende arbejde, er det afgørende med forventningsafstemninger. På denne måde tjener vores ledelsesguideline netop til at sætte ord på den fælles ledelseskultur i IMCC – og konkretisere vores forventninger til hinanden.

Du kan læse IMCCs Ledelsesguideline her.

Referatskabelon og guidelines

Skabelonen og dertilhørende guideline med gode råd til at skrive referat på en overskuelig og kontinuerlig måde. Det anbefales at lave en personliggjort kopi tilpasset aktiviteten.

Du kan læse referatskabelon og guidelines her

Guide til overlevering

At overtage en post i en frivillig organisation efter en anden er om muligt endnu mere udfordrende end i for-profit virksomheder. Dette med udgangspunkt i, at hver enkelt frivillig defineres ud fra dennes eget ønske om at deltage i det sundhedsfremmende arbejde af lyst – og ikke af nogen form for krav. For at gøre dette lettere for hver frivillig, at overtage en post i frivilligt regi, har vi i IMCC udarbejdet en kort guideline til overlevering. Derved mener vi, at vi giver vores medlemmer den bedste mulighed for at være i deres rolle som ungdomsleder; og kunne videreudvikle deres kompetencer i ledelse af frivillige. Dette ved at bygge på flere generationers erfaring fra frivillige i IMCC.

Læs Guide til overlevering her

Template til hvidbog

Hvidbog er et rigtig godt redskab eksempelvist i forbindelse med overlevering. Skabelonen kan med fordel kopieres og rettes til så den passer netop jeres lokalbestyrelse/din post.

Læs Template til hvidbog her

Guidelines til indhentning af børneattest

Ifølge dansk lovgivning skal alle der underviser børn og unge under 15 år have indhentet en børneattest. Dette er relevant for flere IMCC aktiviteter, derfor kan du læse Guideline til indhentning af børneattest her

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere