Vælg en side

Her kan du læse IMCC’s Persondatapolitik

For at tilgå IMCC’s Persondatapolitik som dokument, klik her.

01 | Formål

Formålet med IMCC’s persondatapolitik er at redegøre for, hvordan vi indsamler, beskytter og generelt anvender personlysninger ifm. IMCC’s arbejde. Vi respekterer derfor, og lever op til, alle reglerne i Persondataforordningen, som træder i kraft den 25. maj 2018.

Det er IMCC’s målsætning at personlige oplysninger for vores frivillige, vores ansatte og alle instanser af IMCC beskyttes, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de opbevares eller videreformidles.

02 | Principper

De overordnede principper i IMCC’s persondatapolitik er:

Vi indsamler kun personlige data, som er absolut nødvendige for effektivt at kunne servicere medlemmerne og sikre forpligtelser overfor donorer
Ved indmeldelse informeres personer om vores persondatapolitik
Vi sikrer, at medlemmerne til enhver tid kan trække sit samtykke til behandling af personlige oplysninger tilbage.
Data, som indeholder følsomme personlige oplysninger, f.eks. CPR-nummer, begrænses til et minimum, og denne type data behandles efter særlige interne regler (f.eks. Børneattester)
Vi sikrer, at kun de personer internt i IMCC, som arbejder med data, har adgang til disse.
Vi bevarer kun data, så lang tid det er nødvendigt for sagsbehandlingen
Vi opbevarer data på en betryggende måde
Personlige data er udelukkende til internt brug i IMCC; vi videregiver aldrig personlige data til tredjepart.
03 | Indsamling af personoplysninger

IMCC indsamler visse oplysninger vedr. vores medlemmer for at kunne administrere medlemskab af IMCC og sikre deltagelsen i IMCC som frivillig. IMCC indsamler, og opbevarer, kun de personoplysninger der er nødvendige for at kunne levere ydelser til organisationens medlemme

04 | Tilbagetrækning af personlige data

Hvert enkelt medlem af IMCC kan via selvbetjeningsportalen på imcc.dk tilgå deres brugerprofil. Her kan der på ethvert tidspunkt fjernes data som den enkelte vurderer, ikke skal fremgå af deres profil.

05 | Vores elektroniske medier

På vores Instagram profileres IMCC’s arbejde, herunder vores frivilliges engagement i aktiviteter. Data der lægges op er i overensstemmelse med lovgivningen gældende på området, administreret af Instagram.

På vores hjemmeside, www.imcc.dk, anvendes cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner, og sikre den enkelte brugers adgang hertil. Ved at anvende hjemmesiden accepteres denne brug af cookies, og hver bruger, der tilgår hjemmesiden, informeres herom.

06 | Kontakt

Yderligere oplysninger – og herunder hvordan persondatapolitikken konkret administreres – kan fås ved henvendelse til Sekretariatsleder Mikael Bjerrum: mikael@imcc.dk

07 | Revision af nærværende persondatapolitik

Denne persondatapolitik revideres løbende i overensstemmelse med gældende lovgivning på området, af IMCC’s sekretariat ledet af sekretariatslederen.

Nærværende udgave er senest vedtaget af IMCC’s Landsbestyrelse i maj, 2018.

Teknisk WordPress hjælp ydes af wp-assistance.dk

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere