Internationalt Udvalg (IU)

Hvorfor et internationalt udvalg?

Internationalt Udvalg Logo Ed4

 

I Internationalt Udvalg har vi en drøm om, at alle IMCC’ere der har lyst til at rejse ud internationalt med deres idé eller aktivitet, kan komme ud. Vi prøver at mindske afstanden fra det enkelte medlem til de internationale muligheder i IMCC.

 

Hvad laver vi? 

 

Internationalt Udvalg er sat i verden for at lette arbejdsbyrden på “Den ansvarlige for Internationale Relationer”, som plejer IMCC’s globale samarbejdspartnere.

Internationalt Udvalgs arbejde går ud på at gøre de internationale muligheder tilgængelige for både det menige medlem af IMCC og for IMCC’s aktiviteter. På internationalt plan er IMCC nemlig ikke de eneste, der arbejder for sundhedsfremme, og det kan derfor være både lærerigt og inspirerende at møde andre ligesindede, som arbejder for Hele Verdens Sundhed.

For tiden arbejder vi hårdt på at få det nye EPHA fællesskab op at køre, så både EPHA føler sig værdsat og IMCC får det maksimale udbytte ud af deres nye samarbejdspartner.

Du kan læse om Internationalt Udvalgs pilottur til Bruxelles her

 

Hvem er vi?

 

Internationalt Udvalg består af både nye og garvede IMCC’ere, der er bundet sammen af deres fælles interesse for international sundhed.

Der er altid plads til flere. Ligegyldigt om du er en ildsjæl med mange internationale møder i bagagen, eller bare lidt nysgerrig på vores arbejde og aldrig har været afsted før, har vi plads!

Kontakt Koordinator for Internationalt Udvalg på: iu@imcc.dk Du kan også følge med på IMCC International på Facebook