Vælg en side

Hvorfor et internationalt udvalg?

II Internationalt Udvalg har vi en drøm om, at alle IMCC’ere, der har lyst til at rejse ud internationalt med deres idé eller aktivitet, kan komme ud. Vi prøver at mindske afstanden fra det enkelte medlem til de internationale muligheder i IMCC.

Hvad laver vi?

Internationalt Udvalg er et nationalt udvalg, der de seneste år ikke har været aktivt (grundet corona med mere), men vi har nu samlet en gruppe, som er klar til at fremme det internationale samarbejde igen.

Internationalt Udvalg er sat i verden for at lette arbejdsbyrden for den “Ansvarlige for Internationale Relationer” (AIR), som plejer IMCC’s globale samarbejdspartnere.

Internationalt Udvalgs arbejde går ud på at gøre de internationale muligheder tilgængelige for både det menige medlem af IMCC og for IMCC’s aktiviteter. På internationalt plan er IMCC nemlig ikke de eneste, der arbejder for sundhedsfremme, og det kan derfor være både lærerigt og inspirerende at møde andre ligesindede, der arbejder for Hele Verdens Sundhed.

IFMSA har 4 årlige internationale møder – her kan alle IMCC-medlemmer søge om at deltage. Delegationen ledes af AIR og en co-delegationsleder fra Internationalt udvalg. 

Derudover sender IMCC 2 motiverede IMCC’ere til CS​W i New York. 

Hvem er vi?

Internationalt Udvalg består af både nye og garvede IMCC’ere, der er bundet sammen af deres fælles interesse for international sundhed.

Udvalget består af:

Zeinab Mazen Al Melli – Ansvarlig for internationale relationer (AIR), IU-koordinator, CSW-kontaktperson

Julie Friis Dalsgaard – Kontaktperson for Public Health (NPO) og Aarhus ansvarlig 

Hannah Fleng Jensen – Kontaktperson for Human Rights and Peace (NORP)

Ea Grinda Rasmussen – Kasserer, WHO ansvarlig og København ansvarlig 

Parmida Rezai – IFMSA aktivitetskoordinator og WHO ansvarlig

Kirsten Felicity Greve – Aalborg ansvarlig 

Anina Klitgaard Miethe – Odense ansvarlig

 

Hvis du har spørgsmål til udvalget eller gode ideer, er du velkommen til at kontakte os pr mail på internationaltudvalg.imcc@gmail.com. Du kan også følge med på IMCC International på Facebook eller imcc_denmark på Instagram. 

 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere