Vælg en side

IMCC Indien

IMCC Indien er en lille gruppe primært bestående af medicinstuderende fra Københavns Universitet. I gruppen arbejder vi tæt sammen med vores indiske samarbejdspartner Institute for Indian Mother and Child (IIMC), der er en NGO, som ligger i en sydlig forstad til Kolkata, Indien. IMCC Indien blev grundlagt under navnet “3om1” af medicinstuderende fra Københavns Universitet i efteråret 2001. Til at begynde med havde gruppen primært fokus på at støtte IIMC’s skoleprogram ved at indsamle penge gennem vores sponsorprogrammer. Vores sponsorprogram er fortsat en vigtig del af vores arbejde, og vi leder altid efter nye sponsorer. Som sponsor i vores skolesponsorprogram sikrer man et indisk barns skolegang. Det koster 150 kr. om måneden at sende et barn i skole. Som sponsor kan man vælge at støtte et barn med 150 kr., 75 kr. eller 50 kr. om måneden afhængigt af om man støtter hele, halvdelen eller en tredjedel af et sponsorbarns skolegang. Du kan tilmelde dig som sponsor i linket nederst på siden. 

 

De seneste par år er vi begyndt at udvide vores fokusområde til nu at støtte flere af NGO’ens (IIMC) grene som fx et women’s empowering projekt og lægehjælp for lokale.

 

I IMCC Indien afholder vi månedlige møder, hvor vi samler op på vores arbejde og uddelegerer nye arbejdsopgaver. Vi er altid glade for at se nye ansigter, så hvis du synes, at vores arbejde lyder spændende eller har lyst til at høre mere om IMCC Indien er du altid velkommen til at komme til vores månedsmøder. Du finder dato for vores næste møde på vores Facebook-side: IMCC Indien. Ud over vores arbejde i Danmark sender vi jævnligt medlemmer til Indien, hvor de deltager i frivillige-programmer af en måneds varighed, hvor man bor og arbejder hos vores samarbejdspartnere i Kolkata.

 

Kontakt

Mail: indien@imcc.dk

Facebook: https://www.facebook.com/IMCCIndien

 

Bliv sponsor

https://da.surveymonkey.com/r/DCBZTGR 

 

Vores indiske samarbejdspartner Institute for Indian Mother and Child (IIMC)

https://www.iimcuk.org.uk/project-news-and-events

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere