Om IMCC

[For English version, please press here]


 

Vi kæmper for en sundere verden

International Medical Cooperation Committee (IMCC) er en frivillig organisation, som laver sundhedsfremmende arbejde i både Danmark og udlandet. Vi har op mod 35 forskellige projekter på landsplan, fordelt på vores seks lokalafdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense, Esbjerg, København og Roskilde.

 

34592270973_f5f43cd015_o

 

Alle kan blive medlem

Alle studerende kan blive medlem af IMCC. Vi har inddelt vores projekter inden for fire interessefællesskaber: Udviklingsarbejde, undervisning og oplysning, samfund og debat samt udvekslings- og klinikophold.

 

Tværfaglighed er centralt for os. I foreningen er der bl.a. folkesundhedsvidenskabs-, psykologi-, medicin-, statskundskabs-, økonomi- og kommunikationsstuderende mv.. Vi ønsker at forbedre vores projekter i fællesskab. Derfor byder vi studerende fra alle former for uddannelse velkommen i foreningen. At arbejde med sundhed er vores fælles samlingspunkt.

 

IMCC giver sine medlemmer masser af mulighed for både at udvikle sig personligt og lære en række kompetencer i, samt uddybende viden om, f.eks. organisationsarbejde, ledelse, projektstyring, kommunikation, økonomihåndtering og bæredygtighed. Vi har en vision om at skabe en retfærdig verden, hvor alle har lige adgang til sundhedsydelser og er fysisk, mentalt og socialt velbefindende.

 

Oplev resten af verden med IMCC

I mere end 65 år har IMCC sendt studerende ud i alverdens afkroge for at arbejde med sundhed. Som medlem af verdensorganisationen af lægestuderende, International Federation of Medical Students Associations (IFMSA), er talrige sundhedsprojekter blevet igangsat på tværs af landegrænser, og IMCC giver dig enestående muligheder for at få oplevelser og venner fra Danmark, og fra hele verden.

Du kan læse foreningens Handlingsplan for 2018 her.

Du kan læse mere om vores vision og mission her.

Derudover kan du finde referater fra generalforsamlinger, vedtægter, årsrapporter med mere her.

 

Bamsehospti