Om IMCC

Vi kæmper for en sundere verden

International Medical Cooperation Committee (IMCC) er en frivillig organisation, som laver sundhedsfremmende arbejde i både Danmark og udlandet. Vi har op mod 30 forskellige projekter på landsplan, fordelt på vores fire lokalafdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense, Esbjerg og København. Samtidigt er vi ved at udvide til Roskilde og Næstved.

 

9391502822_9e1c09276b_z

 

Alle kan blive medlem

Alle studerende kan blive medlem af IMCC. Vi har inddelt vores projekter inden for fire interessefællesskaber: udviklingsarbejde, undervisning og oplysning, samfund og debat samt udvekslings- og klinikophold.

 

Tværfaglighed er centralt for os. I foreningen er der bl.a. folkesundhedsvidenskabs-, psykologi-, medicin-, statskundskabs-, økonomi- og kommunikationsstuderende. Vi ønsker at forbedre vores projekter i fællesskab; hvorfor vi altid ønsker studerende fra alle former for uddannelse velkommen i foreningen. At arbejde med med sundheder vores samlingspunkt.

 

IMCC giver sine medlemmer masser af mulighed for både at udvikle sig personligt og lære en masse om f.eks. organisationsarbejde, ledelse og projektstyring. Vi har en vision om at skabe en retfærdig verden, hvor alle har lige adgang til sundhedsydelser og er fysisk, mentalt og socialt velbefindende.

 

Oplev resten af verden med IMCC

I mere end 60 år har IMCC sendt studerende ud i alverdens afkroge for at arbejde med sundhed. Som medlem af verdensorganisationen af lægestuderende, International Federation of Medical Students Associations (IFMSA), er talrige projekter blevet igangsat på tværs af landegrænser, og IMCC giver dig enestående muligheder for at få oplevelser og venner fra hele verden.

Du kan læse foreningens handleplan for 2016 her.

Du kan læse mere om vores vision og mission her.

 

Bamsehospti