Kommende internationale møder

EuRegMe 2019 i Rusland

[ANSØGNINGSFRIST D. 7. JANUAR 2019 KL. 23.59]

 

Til april samles ildsjæle fra hele Europa til workshops, erfaringsudveksling og sociale arrangementer. Vil du med?

Vil du gerne møde andre europæiske studerende, der beskæftiger sig med det samme, som du arbejder med til hverdag i din aktivitet? Eller vil du gerne have et større indblik i, hvordan man kan lave sundhedsfremmende arbejde på et globalt plan? Dette europæiske møde er især perfekt til IMCC’ere, der vil springe ud i de internationale muligheder for første gang.

IMCC skal samle en delegation, der skal repræsentere Danmark på IFMSA’s næste europæiske møde i Rusland fra d. 20. til d. 24. april 2019.

Delegationen skal bestå af nye såvel som erfarne – så intet skal stoppe dig fra at søge!

Dette er en unik mulighed for at udvide dine perspektiver, kompetencer og udvikle dig personligt. IMCC’ere kommer gang på gang topmotiverede tilbage med nye venskaber på tværs af kulturer. Sammen med andre IMCC’ere og IFMSA’ere har du mulighed for at lære en masse om global sundhed og få kompetencer inden for bl.a. ledelse, facilitering, økonomi, tidsstyring og meget mere.

 

Praktiske oplysninger:

  • Hvor: Rusland (Sankt Petersborg)
  • Hvornår: 20. – 24. april 2018
  • Pre-EuRegMe: 17. – 20. april 2018 (3-dages workshops forud for konferencen)
  • Pris: max 1500 kr. (dækker deltagergebyr, fly, kost, logi og visum)

 

Hvem kan søge?

Alle IMCC’ere kan søge – nye som gamle og medicinstuderende som ikke-medicinstuderende. Vi forsøger at få en så blandet delegation som muligt til at repræsentere IMCC ude i verden.

 

Hvordan kommer jeg med?

  • Deadline for ansøgning: fredag d. 7. januar 2019 kl. 23.59.

 

Hvordan skriver jeg en god ansøgning? 

Jo mere målrettet ansøgningen er, jo større chance er der for at blive valgt. Tænk over hvordan du kan bidrage til din aktivitet, lokalbestyrelse eller IMCC. Man må også gerne blot være nysgerrighed omkring det internationale arbejde i IMCC.

 

Mere info:

 

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

 

Kærlig hilsen

Din Landsbestyrelse