Kommende internationale møder

Ansøgningsfrist: søndag 2. december kl. 23:59


MM19
Til marts samles ildsjæle fra hele verden til workshops, erfaringsudveksling og sociale arrangementer. 
Vil du med? Så ansøg nu: ansøgningsfrist: 2. december kl. 23:59! 

Vil du gerne møde andre studerende, der beskæftiger sig med det samme, som du arbejder med til hverdag i din aktivitet? Eller vil du gerne have et større indblik i, hvordan man kan lave sundhedsfremmende arbejde på et globalt plan?
IMCC skal samle en delegation, der skal repræsentere Danmark på IFMSA’s næste møde i Slovenien fra d. 1. til d. 7. marts 2019.
Delegationen skal bestå af nye såvel som erfarne – så intet skal stoppe dig fra at søge!

Dette er en unik mulighed for at udvide dine perspektiver, kompetencer og udvikle dig personligt. IMCC’ere kommer gang på gang topmotiverede tilbage med nye venskaber på tværs af kulturer. Sammen med andre IMCC’ere og IFMSA’ere har du mulighed for at lære en masse om global sundhed og få kompetencer inden for bl.a. ledelse, facilitering, økonomi, tidsstyring og meget mere.

Praktiske oplysninger:

  • Hvor: Slovenien (Portorož)
  • Hvornår: 1. – 7. marts 2019
  • Pre-GA: 25. – 28. februar 2019 (3-dages workshop)
  • Pris: maksimalt 2000 kr. (dækker fly, deltagergebyr, kost og logi)

Hvem kan søge?
Alle IMCC’ere kan søge – nye som gamle og medicinstuderende som ikke-medicinstuderende. Vi forsøger altid at få en så blandet delegation som muligt til at repræsentere IMCC ude i verden.

Hvordan kommer jeg med?

Hvordan skriver jeg en god ansøgning?

Det første skridt til at skrive en god ansøgning, er at sætte dig ind i mødet og hvordan du kan bidrage, og hvad du kan tage med hjem til din aktivitet og IMCC.

Du kan målrette din ansøgning ved at læse IMCC’s guide til IFMSA-møder her. Det er også en god idé at tage fat i din lokale eller nationale aktivitetsleder, eller Pelle – IMCC’s Ansvarlige for Internationale Relationer (international@imcc.dk) – for at få ideer til hvad netop din aktivitet kan bruge den internationale scene til.
Denne inspiration kan du også få fra tidligere delegerede – tag endelig fat i frivillige, der tidligere har været afsted fra din aktivitet, eller kontakt Pelle for at blive sat i kontakt med dem.

Jo mere målrettet ansøgningen er, jo større chance er der for at blive valgt. Tænk over hvordan du kan bidrage til IMCC (din aktivitet, lokalbestyrelse, lokalt/nationalt). Som førstegangsdelegeret må også gerne blot være nysgerrighed omkring det internationale arbejde :-)
Mere info:

  • Se en video fra IMCC’s deltagelse ved March Meeting 2018 her, og fra March Meeting 2016 her
  • Se hvad IMCC’s tidligere delegationer har lavet på Instagram og på hjemmesiden
  • Læs værternes invitation package her: klik
  • Skriv til international@imcc.dk eller ring på 31167934 hvis du har spørgsmål!

Vi glæder os til at læse din ansøgning :-)
Kærlig hilsen
Din landsbestyrelse

Ansøgningsfrist: 2. december kl. 23:59