8. HOW TO – FOR NYE OG ERFARNE

 OBS! Retningslinjer for støtte af internationale aktiviteter

Flere og flere IMCC’ere er til stede til store internationale konferencer, og det er en kendt sag at ens pengepung ikke slipper billigt, hvis man blot får sine transportudgifter dækket af IMCC. Derfor har landsbestyrelsen diskuteret retningslinjerne for international refusion. Nedenstående regler gælder både, når IMCC udtager en delegation (fx IFMSA-møder, CSW eller Women Deliver), og når der søges støtte fra IMCC’s puljer. IMCC dækker 75% af alt – de resterende 25% er egenbetaling.

 

IMCC støtter som udgangspunkt 75% af følgende udgifter:

  1. Deltagergebyr
  2. Transport
  3. Kost og logi

Det vil sige når du skal til at lave din næste puljeansøgning til en international konference, skal du ikke kun lave et budget over flybilletter, men inkludere deltagergebyr og evt. kost og logi.

FINO og EuRegMe koster normalt 700-1.100 kroner, mens March Meeting og August Meeting normalt koster omkring 2.500-3.000 kroner.

OBS! Skal du på en konference, hvor kost ikke er dækket af deltagergebyret, skal du søge refusion for 75% af dagsprisen for det land, du er i (udregnet via denne udregningsformular ) ganget med antal dage, konferencen varer. Det er vigtigt, at du sørger for at gemme alle kvitteringer fra dine måltider.
Med fordel kan du holde styr på udgifterne undervejs – det letter arbejdet, når du kommer hjem. 

 

Alle kan være med – både nye og erfarne!

IMCC’s internationale muligheder er tilgængelige for alle – hvad enten du er erfaren udi de mange facetter af IMCC, eller blot nu er ved at blive introduceret til hvad der kan gøres, så er der noget at komme efter!

I forbindelse med udvælgelsen af delegationer til deltagelse i de internationale møder vægtes nemlig både nye såvel som mere erfarne; det er, bl.a., med udgangspunkt i den viden, at nye IMCC’ere har et stort potentiale og et stort udbytte at hente fra det internationale engagement.

Det er en mulighed for at præge den internationale profil for IMCC – og i den forbindelse, blive inspireret af nye mennesker, booste dine kompetencer, møde andre kulturer og udvikle dig personligt!

 

Hvordan kommer man med?

Til alle møder sender IMCC en delegation på mellem 6 og 16 medlemmer.

For at komme med i den danske delegation skal man indsende en ansøgning til IMCCs bestyrelse, som udvælger delegationen. Kald til at ansøge om at komme med, bliver slået op HER på hjemmesiden ca. 3-4 måneder før mødet.

Klik her for at læse de officielle guidelines for udtagelse af deltagere til internationale møder.

Bestyrelsen forsøger at samle en delegation der er fordelt på by, køn, engagement i IMCC og engagement i IFMSA. Dvs. at både nye og gamle IMCC’ere har lige mulighed for at komme med. Under mødet er der desuden aktiviteter til alle niveauer.

 

Guides omkring møderne

Uanset om man er ny eller erfaren, er IFMSA en stor og kompliceret størrelse. Derfor har vi udformet en række guides, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at forstå alle de forkortelser, der bliver brugt, og hvad de forskellige møder går ud på.

 

Har du alligevel spørgsmål vedrørende IFMSA, er du ALTID velkommen til at skrive en mail til bestyrelsens ansvarlige for internationale relationer på international@imcc.dk