Vælg en side

IMCC’s forårsseminar er blevet udskudt til d. 22.-25. august for at vi kan få et ordentligt, fysisk seminar med masser af læring, sparring og hygge. 

I den forbindelse har vi et antal ledige pladser tilbage og vi vil gerne have DIG med!

Tuborgfondet har bevilget penge til uddannelse af vores medlemmer og dermed givet os muligheden for at sætte øget fokus på unges indflydelse på den sundhedspolitiske scene i Danmark og resten af verden. På SensommerSeminar 2021 har DU muligheden for at blive klogere på undervisning og formidling, det at være leder for frivillige samt global sundhed.

Der kommer til at være 3 parallelle spor:

  •         Ledersporet
  •         Training New Trainers-sporet
  •         Global Health-sporet

Ud over det kommer vi til at få besøg af eksterne oplægsholdere der skal fortælle os om bl.a. lighed i sundhed og hvad vi som unge kan gøre for at øge sundheden på lokalt, nationalt og internationalt niveau. 

Til vores oprindeligt planlagte seminar havde vi skaffet både Morten Sodemann, indvandrermedicinsk klinik og Andreas Rudkjøbing, tidligere formand for lægeforeningen – de har begge sagt ja til at komme til vores sensommerseminar.

Læs nogle af vores gæsters debatindspark her:

Andreas Rudkjøbing: https://www.altinget.dk/artikel/afgaaende-laegeformand-jeg-bliver-bekymret-naar-politikere-forveksler-mavefornemmelser-og-synsninger-med-faglige-anbefalinger

Morten Sodemann: https://www.raeson.dk/2020/professor-morten-sodemann-sygdom-fattigdom-og-kort-uddannelse-er-ikke-udtryk-for-en-karakterbrist-det-er-udtryk-for-livsvilkar-der-skaber-en-dyr-og-stigende-ulighed-i-sundhed/

Tid og sted: FDF Rysensteen, Rysensteensgade 3, 1564 København d. 22. august kl. 16.00 til d. 25. august kl. 16.00

Lyder dette som noget for dig? Tilmeld dig her eller læs mere her

Deadline for tilmelding er d. 29. maj 2021