Vælg en side

Tilmelding til 3. runde åben nu! OBS: NYE DATOER – 22.-25. august!

Tuborgfondet har beviliget penge til uddannelse af vores medlemmer og dermed givet os muligheden for at sætte øget fokus på unges indflydelse på den sundhedspolitiske scene i Danmark og resten af verden. På Forårsseminar 2021 har DU muligheden for at blive klogere på sundhedspolitik, undervisning, det at være leder for frivillige samt global sundhed.

Der kommer til at være 3* parallelle spor:

Ledersporet – forstå det essentielle om at være leder for frivillige ildsjæle
Training New Trainers-sporet – Lær hvordan man bliver en skarp formidler
Global Health-sporet – Bliv klogere på problemstillingerne på den globale sundhedsscene

Vi får besøg af spændende oplægsholdere, der arbejder med ulighed i sundhed og som selv er med til at sundhed på dagsordenen i medierne. Kom med og bliv inspireret til, hvad vi som unge kan gøre for at øge sundheden på lokalt, nationalt og internationalt niveau.

Tid og sted: FDF Rysensteen, Rysensteensgade 3, 1564 København d. 29. april kl. 16.00 til d. 2. maj kl. 16.00 

Lyder dette som noget for dig? Tilmeld dig her eller læs mere herunder.

* tidligere har vi reklameret med et fortalervirksomhedsspor. Dette er desværre blevet aflyst, men hold øje med hjemmesiden og facebook, da der arbejdes på et seminar senere på året med dette som fokuspunkt

Deadline for tilmelding er d. 30. maj 2021

Hvad er et forårsseminar?

Seminaret er din mulighed for at uddanne dig og blive klogere inden for et emne der optager os i IMCC meget: Hele verdens sundhed – og hvordan vi unge kan have indflydelse på det. Der kommer til at være fælles oplæg, gruppearbejde og workshops omhandlende de fire nedenstående temaer:

Frivillig ledelse

Hvad vil det egentlig sige at være en god leder for sit team i en frivillig aktivitet? Det er et af de spørgsmål du kan få svar på hvis du deltager i dette spor. Vi tager fat i nogle essentielle redskaber, man bør kende til, når man arbejder med ledelse. Sporet kommer til at lægge vægt på motivation, ledelsesstile og -strategier og vil fordre personlig udvikling og gøre din aktivitet til et bedre sted at være frivillig. Dette kursus er både relevant for nye og erfarne frivillige ledere og alle, der er interesseret i at beskæftige sig med ledelse med udgangspunkt i personlig udvikling.

TNT – Training New Trainers

Kurset der bliver holdt en gang om året i IMCC giver dig muligheden for at blive træner. Som træner kan du lære at formidle din viden om frivilliglivet. Derudover er kurset en introduktion til generel formidling, undervisning og præsentationsteknik – noget de fleste får brug for i deres karrierer senere. En træner er en person der underviser på en særlig interaktiv måde, og differentierer sig meget fra den måde vi kender fra forelæsninger på universitetet. Som deltager på TNT får man mange redskaber til at lære fra sig så den passer til de forskellige læringsstile forskellige personer har. Når man har færdiggjort kurset bliver man en del af Trænergruppen i IMCC som tager ud og underviser i alt fra Global Health og Do no harm til Fortalervirksomhed og Konflikhåndtering. Eller måske være med til at planlægge Forårsseminaret 2022?

GH – Global Health

I dette spor vil deltagerne lære mere om de 17 verdensmål (SDGs), lighed i sundhed og hvad den globale sundhed påvirkes af. Vi kommer til at berøre og diskutere emner som Universal Health Coverage, klima og sundhed samt fremtidens mangel på sundhedspersonale. Inkluderet i dette kursus er også “Do no harm”-kurset som er særdeles relevant for alle grønne aktiviteter, der laver udviklingsprojekter – kurset er dog åbent og brugbart for alle der interesserer sig for global sundhed.

Pris

Prisen for IMCC medlemmer er 150 kr inkl. overnatning og forplejning.

For ikke-medlemmer er prisen 245 kr. inkl. overnatning og forplejning. Hvis du ikke er medlem kan du også overveje at blive det. Læs mere på hjemmesiden.

Program
OBS: Programmet løber fra SØNDAG d. 22/8 til ONSDAG d. 25/8 2021!

Men – hvad med corona?

Vi kommer desværre ikke helt udenom at tage corona med ind i planlægningen af et stort event her i foråret. Organizing Committee (OC) sørger for rigeligt med sprit, mundbind og afstand, og arrangementet vil ikke blive afholdt hvis det ikke kan gøres i tråd med retningslinjerne på det tidspunkt. Vi lægger stor vægt på vores fælles sundhed og på den enkelte deltagers tryghed ved at deltage i arrangementet.

Der tages forbehold for ændringer i programmet og aflysning som følge af coronarestriktionerne. Dette vil naturligvis blive meldt ud i så god tid som muligt.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere