Vælg en side

FORÅRSSEMINAR

Igen i år har vi muligheden for at uddanne vores medlemmer og sætte øget fokus på unges indflydelse på den sundhedspolitiske scene – både i Danmark og resten af verden. På Forårsseminar 2022 har DU muligheden for at blive klogere på sundhedspolitik, fundraising, ledelse og udviklingsarbejde.

Det finder sted på Ankersminde (Gadsbøllevej 100, 5492 Vissenbjerg) fra d. 8. april kl. 18.00 til d. 12. april kl. 12.00.

Her kan du deltage på et af følgende parallelle spor:

Training New Trainers (TNT)
Kurset der bliver holdt en gang om året i IMCC giver dig muligheden for at blive IMCC-træner. Som træner kan du lære at formidle din viden om frivilliglivet. Derudover er kurset en introduktion til generel formidling, undervisning og præsentationsteknik – noget de fleste får brug for i deres karrierer senere. En træner er en person der underviser på en særlig interaktiv måde, og differentierer sig meget fra den måde vi kender fra forelæsninger på universitetet. Som deltager på TNT får man mange redskaber til at lære fra sig så den passer til de forskellige læringsstile forskellige personer har. Når man har færdiggjort kurset bliver man en del af Trænergruppen i IMCC som tager ud og underviser i alt fra Global Health og “Do No Harm” til fortalervirksomhed og konflikthåndtering.

 

Vejen til Guldet (om fundraising)

Hvem drømmer ikke om at finde krukken med guld for enden af regnbuen?
På dette spor får du praktiske redskaber til den gode økonomistyring og bliver klogere på de strategiske overvejelser i kan gøre jer når i skal skaffe penge til jeres aktiviteter og projekter. Med kurset får du bl.a. Indsigt i relevante fonde, puljer og støttemuligheder, samt inspiration og værktøjer i kan bruge når i skal ud og søge penge, så i øger sandsynligheden for at jeres store arbejde med ansøgninger skaber resultater.
Sporet er for alle, men er særligt tiltænkt nuværende og kommende økonomiansvarlige, fundraisingsansvarlige, såvel som dig der bare gerne vil lære mere om fundraising og økonomistyring.

 
Ledelse – nu og i fremtiden
Hvordan bliver man den bedste bedste leder for sit team i en frivillig aktivitet? Det er der fokus på dette spor, hvor vi tager fat i nogle essentielle redskaber, man bør kende til, når man arbejder med ledelse. Du kommer til at lære om forskellig motivationstyper, ledelsestrategier og kommunikationsstile, som vil fordre personlig udvikling og gøre din aktivitet til et bedre sted at være frivillig. Dette spor er for nye og erfarne frivillige ledere samt alle, der er interesseret i at beskæftige sig med ledelse med udgangspunkt i personlig udvikling.

Advocacy
Vil du gerne være bedre til at tale din sag, så er dette sporet for dig. Mere information kommer snarest muligt.

Herudover får vi besøg af eksterne oplægsholdere, der skal fortælle os, hvad vi som unge kan gøre for at øge sundheden på lokalt, nationalt og internationalt niveau.

 

Prisen for IMCC medlemmer er 150 kr inkl. transport, overnatning og forplejning. Hvis du ikke er medlem kan du blive det gennem IMCC.dk for kun 95 kr.

Lyder dette som noget for dig, så sker tilmelding gennem din IMCC-side under “Tilmelding til events”. Du kan ydermere følge med HERDeadline for tilmelding er d. 8. marts 2022 kl 23.59.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til: foraarsseminar@imcc.dk 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere