Vælg en side

Til sommer modtager IMCC Exchange landet over igen udvekslingsstuderende fra hele verden. Internationale medicinstuderende kommer for at opleve den danske kultur, natur og ikke mindst det danske sundhedsvæsen. I lokalforeningen i Odense ser vi særligt frem til social weekend. Her mødes udvekslingsstuderende fra hele landet og de frivillige om forskellige sociale og kulturelle aktiviteter for at skabe sociale relationer på tværs af nationaliteter. 

De forrige år med corona har sat store begrænsninger for foreningens aktivitet og muligheden for at modtage udvekslingsstuderende. Udover manglende udvekslingsstuderende har corona-pandemien også medført en svækket økonomi, som får betydning for den kommende sæson og de aktiviteter vi som forening har mulighed for at gennemføre.

Vi er derfor ekstremt taknemmelige for, at SYNLAB Medical Digital Services har valgt at yde et sponsorat til social weekend i Odense. SYNLAB Medical Digital Services, som er en del af den internationale laboratorie- og diagnosticeringskoncern SYNLAB, leverer IT-løsninger til det danske sundhedsvæsen. Deres støtte giver os muligheden for at afholde et brag af en social weekend, som vi glæder os utroligt meget til!,

Sidste års social weekend var med noget færre udvekslingsstuderende end vanligt. Her ses billeder fra Funky Monkey Park og en hyggelig tur til stranden.