Vælg en side
IMCC’s forårsseminar er genopstået og bliver en tilbagevendende begivenhed – Vil du være med til at arrangere næste års forårsseminar?
Der er infomøde på zoom d. 5. oktober kl. 17.15
Infomødet skal ses som en uforpligtende intro til at være arrangørgruppe. Både nye og erfarne medlemmer fra alle farvefællesskaber og byer er velkomne, hvis der er interesse for at være en del af et fællesskab, der skaber IMCC’s største event i 2022.
Som arrangør får man lov til at definere forårsseminaret: Du får lov til at finde de fedeste oplægsholdere, definere temaet for forårsseminaret, planlægge underholdning for deltagere og få lov til at bruge en masse penge, som allerede er fundraiset.
Derudover er der også praktiske opgaver såsom at planlægge mad og venue.
Lidt baggrund: IMCC’s Forårsseminar fandt sted i årene 2014-2017. På seminaret var der fælles oplæg fra nogle af de stærkeste sundhedstemmer og mulighed for at vælge kurser inden for Global Health, ledelse, Træneruddannelse og meget, meget mere. På sit største år havde forårsseminaret næsten 100 deltagere og godt og vel 20 arrangører. I 2021 genopstod Forårsseminaret, blev udskudt et par gange og afholdt i august med 20 engagerede deltagere og en stærk arrangørgruppe på 3.
Både arrangører og deltagere var overvældet af succesen og vi har alle et ønske om, at seminaret skal vokse sig endnu større, endnu stærkere og blive en fast institution i IMCC. Kom glad til en uforpligtende snak på zoom!
Hold dig opdateret på vores FB begivenhed her.
Eller hop direkte på Zoom d. 5. oktober kl. 17.15 her: her