Vælg en side

Strategi

Strategi – det handler om at forestille sig en fremtid. Om at sætte sig nogle mål som rykker, og så handler det om at turde.

 

En tam strategi à la “Det samme, bare lidt bedre” vil være glemt efter en uge, og urealistiske mål er useriøst, splittende og en hån. Produktet af dette års arbejde fra Bestyrelsen, strategigrupper og rigtigt mange medlemmer er ambitiøst, måske endda meget ambitiøst, men det er realistisk.

Ene og alene afhænger det dog af, at vi tager hinanden i hånden og springer “ud på de 70.000 favnes dyb”. Vi skal allesammen tænke “yes we can”, fordi vi skal turde tro på det kan lade sig gøre.

Mantraet har gennem hele processen været at skabe en strategi som alle på deres egen måde kan arbejde på, som kunne overføres til og handles ud fra på alle ansvarsposter, og som derfor får liv og åndedrag gennem organisationens daglige arbejde.

 

Vores DNA

Når den her strategiperiode er ovre, kommer IMCC til at ligne en helt anden forening’ og ‘jamen, hvor pokker skal vi nævne alt det, der for alt i verden ikke skal laves om?’. Her er tale om den sociale grundpille,

skabertrangen, innovationen, etikken, arbejdsglæden og meget mere; disse er vores DNA, og skal beskyttes og styrkes. I denne ånd vil vi sammen føre IMCC videre og forandringerne skal ske i samspil med vores kultur og vores DNA – ikke på trods af det.

 

Download strategien

Download strategifolderen her eller hent det mere omfattende strategikompendium her.

Du kan også hente handleplanen for 2016 her.

 

Skærmbillede 2016-01-05 kl. 16.20.21