Vælg en side

Det er med stor glæde, at kunne meddele jer, at Østifterne igen har bevilliget en betydelig donation til IMCC på baggrund af foreningens ansøgning ved dem.

Tusind tak til Østifterne for den opbakning!

Samarbejdet med Østifterne er med til at bringe nytte og glæde blandt unge og børn i Danmark. Østifterne støtter op om det frivillige foreningsliv indenfor sundhedsfremme, som udføres af Jer, IMCCs frivillige, og det er en stor anerkendelse af jeres indsats. Sammen med Østifterne gør I en væsentlig forskel via jeres indsats i IMCCs fællesskaber, aktiviteter og de kompetencer I giver fra jer. I bidrager til at klæde børn og unge på til at kunne træffe sunde og kloge valg med omtanke for andre mennesker.

Østifterne har bevilligt IMCC  kr. 278.350. Midlerne skal primært benyttes i 2023 til undervisningsudstyr og støtte til IMCCs aktiviteter, national træning og uddannelse/opkvalificering, merchandise og rekruttering (særligt i Esbjerg og Køge samt Roskilde), Folkemødedeltagelse samt Ungdommens Folkemøde & den nye ”Medicinerfestivallen IMCC” sammen med Ruskilde holdet.

Der er mange gode oplevelser i vente. 

Bedste hilsener fra IMCCs sekretariat