Vælg en side

Vi er enormt begejstrede og stolte over at kunne offentliggøre, at vi i SMIT har modtaget en bevilling fra Globus – Globalt engagement, Uddannelse og Samarbejde på knap 330.000 kr til at sende medicinsk udstyr til vores samarbejdshospitaler i Mbulu og Babati i Tanzania.

Foran os venter et enormt arbejde med at indsamle og renovere brugt hospitalsudstyr fra Danmark, forsende det med containerskib til Tanzania og herefter videretransportere og implementere udstyret på hospitalerne. Vi vil selvfølgelig dele hele processen med jer på vores kanaler – så sørg endelig for at følg både @smit.imcc og @globus_puljen på Facebook og Instagram.

Vi har aldrig prøvet det før, men vi er meget forventningsfulde og glæder os til at få erfaring med et så omfattende samarbejdsprojekt på tværs af kontinenterne. Heldigvis har vi allieret os med erfarne ingeniørstuderende fra @ewh.dtu, som vi glæder os til at samarbejde med i hele processen.

Vi glæder os til at komme i gang med et så storstilet projekt – hvis DU synes det lyder spændende og gerne vil være med, så kontakt os endelig! Vi har brug for så mange hænder som muligt <3

Du kan læse mere om projektet og bevillingen på GLOBUS’ hjemmeside her.