Vælg en side

Vil du være med til at diskutere Safe Abortion til det Europæiske møde for medicinstuderende?

Mødet afholdes i  Bosnien-Herzegowina og løber fra mandag d. 10. april til fredag d. 14. April, Vi leder efter medlemmer til delegationen allerede nu – og vi vil gerne have dig med!

Hvis du kan sige ja til bare nogle af disse spørgsmål, så er det bare om at søge:

Vil du med til et internationalt møde? Vil du møde studerende fra hele verden, der er interesserede i det samme, som du arbejder med til hverdag i din aktivitet? Vil du gerne have et større indblik i, hvad det vil sige at lave sundhedsfremmende arbejde på et globalt plan? Vil du gerne diskutere sikker abort på europæisk plan med andre medicinstuderende?

Hvis du tænkte ja til bare et af spørgsmålene så er det tid til at slå til – IMCC skal nemlig endnu engang samle en delegation, der skal repræsentere Danmark ved IFMSA’s European Regional Meeting. Delegationen skal bestå af nye såvel som erfarne – så intet skal stoppe dig fra at søge!

Først nogle praktiske oplysninger:

  • Hvor: Saravejo, Bosnien-Herzegovina 
  • Hvornår: Mandag d. 10. april til fredag d. 14. april 2023
  • Pre-workshops: 7.. april til 10. april 2023
  • Dato for obligatorisk fysisk forberedelsesmøde og et online møde findes internt i delegationen.
  • Pris: Egenbetaling på 1300 kr. 

Beløbet dækker kost, logi og transport til selve turen til Bosnien-Herzegovina. 

Dette møde er en unik mulighed for at udvide dine perspektiver, kompetencer og udvikle dig personligt. IMCC’ere kommer gang på gang topmotiverede tilbage med nye venskaber på tværs af kulturer. Sammen med andre IMCC’ere og IFMSA’ere har du mulighed for at lære en masse om sikker abort, global sundhed og international networking samt udvikle kompetencer indenfor bl.a. ledelse, facilitering, økonomi, og meget mere.

Pre-workshopsne er en ideel mulighed for at udvikle på dine kompetencer både fagligt, socialt og netværksmæssigt – samt inden for lige præcis det emne din workshop handler om. Du er i en gruppe på 12-20 andre internationale medlemmer, hvor I kommer godt rundt i emnet for workshoppen. Emnerne for pre-workshops er ikke offentliggjort endnu, men delegationen meddeles, hvilke muligheder der er.

Hvem kan søge?

Alle IMCC’ere kan søge – nye som erfarne og medicinstuderende som ikke-medicinstuderende. Vi forsøger at få en så blandet delegation som muligt til at repræsentere IMCC ude i verden – så hvis dette er noget du brænder for, er det bare om at melde dig ind i den lokale IMCC-aktivitet, der arbejder for det samme!

Hvordan kommer jeg med?

  • I kan søge om en plads i delegationen ved at udfylde denne ansøgningsformular.
  • Ansøgningsfrist er tirsdag d. 27. december 2022 kl. 23.59.

I kan læse mere i invitation package her. 

Derudover kan man læse om at skrive ansøgnigner til IMCC her: https://imcc.dk/for-medlemmer/internationale-moder/how-to-for-nye-og-erfarne/

Læs desuden Internationalt Udvalgs guide til generalforsamlinger i IFMSA her (bemærk EuRegMe ikke er en generalforsamling, men meget gør sig stadigvæk gældende): https://issuu.com/linedamsgaard/docs/ga_guide_2016_f__rsteudkast/1

Besøg www.ifmsa.org for at læse mere om IFMSA som organisation.

Hvis du har spørgsmål til mødet, er du meget velkomne til at skrive til international@imcc.dk.

ANSØGNINGSFRIST tirsdag d. 27. november 2022 kl. 23.59