Vælg en side

Fra d. 15. juli til d. 29. juli 2023 var 30 medicinstuderende fra hele landet på en fed og lærerig tur til Brno, Tjekkiet for at blive undervist i anatomi og for at dissekere i 10 dage. 

Dog var turen ikke kun faglig, men i høj grad også spækket med sociale og sjove arrangementer!

Dagene begyndte altid med dissektion og undervisning fra kl 10-12, nogle dage lidt længere med efterfølgende oplæg fra de tjekkiske professorer. 

Derefter var der planlagt udflugter, såsom en grottetur til Macocha Caves, vinsmagning i Slovakiet, minigolfturering og volley ved den lokale sø. 

Vi sluttede selvfølgelig hele turen af på toppen med en 5-retters middag i Brno by og hyggede os og nødt hinandens selskab inden turen vendte mod Danmark igen.

Det var en kæmpe fornøjelse at lære medicinstuderende at kende fra hele landet, og mingle på kryds af tværs af semestre og universiteter. 

Vi har dokumenteret og tage mange billeder af vores oplevelser som kan findes på vores instagram @dissektionsturen_imcc hvor man kan få et bedre indblik i, hvad vi har lavet de enkelte dage og hvad vi har oplevet og sjove og lærerige begivenheder.

Turen var planlagt af Kristoffer Munck Egeskov, Oliver Hagbard og Line Bjerg Andersen som alle går på 5. semester på Københavns Universitet, dertil var der 2 studenterundervisere med fra Århus Universitet, Harald Johansen og Agathe Placatka som stod for undervisningen i dissektionssalen i samarbejde med de 3 arrangører.