Vælg en side

Brænder du for udviklingsarbejde? Har du interesse for seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder? Kunne du tænke dig at bruge et semester i Addis Ababa sammen med en gruppe seje frivillige?

IMCC Global Etiopien søger lige nu en ungdomsleder til vores projekt SHEBA, der foregår i Etiopien. SHEBA et projekt, der drives af IMCC Global Etiopien og Ethiopian Medical Student Association og handler om at øge opmærksomheden på seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder blandt teenagere i Etiopien gennem workshops i to landområder i Etiopien.

Bliver man valgt som ungdomsleder tilknyttes man projektet fra maj 2021 (eller senest juli 2021) og er ungdomsleder i perioden fra medio august til medio december 2021. I perioden op til ungdomsleder forløbet vil man blive introduceret til projektet, og det kommende arbejde som ungdomsleder. Selvom de store linjer i ungdomsleder projektet er fastlagt på forhånd, vil de kommende ungdomsledere her få gode muligheder for at præge det forestående arbejde. Den første måned af ungdomsleder forløbet foregår i Danmark  sammen med den danske projektgruppe og deltage i et to-ugers seminar faciliteret af Dansk Ungdoms Fællesråd. Ungdomsledere arbejder sammen i et team bestående af to danske og tre etiopiske frivillige. Ungdomslederne kommer til at arbejde tæt sammen med den etiopiske projektgruppe med løbende kontakt til projektgruppen i Danmark.

Ungdomslederne planlægger selv deres arbejdsopgaver ud fra den overordnede jobbeskrivelse. Her indgår blandt andet opgaver med:

  • Planlægning og afholdelse af træningsaktiviteter
  • Undervisning på kurser
  • Optimering af den interne kommunikation i SHEBA
  • Kontakt og samarbejde med eksterne interessenter
  • Logistisk og praktisk støtte til projektaktiviteter
  • Kommunikation om projektets resultater 
  • Planlægning af projektets afsluttende konference, der skal afholdes i november 2021 i Addis Ababa.

Vi søger frivillige, der brænder for sagen og vil arbejde dedikeret for vores fantastiske projekt. Du er initiativ- og idérig, flittig, organiseret, imødekommende og frisk på at være en del af et sejt og ambitiøst projekt.

Stillingen er fuldtid (37 timer om ugen) fra  med alle udgifter dækket, herunder fly, transport, kost, logi og lommepenge. Vi forventer, at du er interesseret i at være frivillig i IMCC Global (den danske projektgruppe) i mindst et år efter hjemkomst til Danmark. Du kan læse mere om projektet og stillingen i den vedhæftede jobbeskrivelse. Du kan læse om projektet her: https://activities.ifmsa.org/sexual-health-education-for-better-awareness-sheba-ethiopia-emsa-denmark-imcc/  og IMCC Global her: http://imcc.dk/aktiviteter/imcc-global/

Send din ansøgning og CV, begge på engelsk, til ethiopianimccglobal@imcc.dk inden 9/5 Samtaler vil foregå i uge 20-21. Du er meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål til til projektet, frivilliggruppen, arbejdsopgaver på vores mail: ethiopianimccglobal@imcc.dk.

Vi håber meget på at kunne gennemføre det planlagte forløb, men tager forbehold for at det måske kan blive anderledes grundet Covid-19. Det vigtigste for os, er, at I føler jer trygge når I skal planlægge jeres rejse og er afsted. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

// IMCC Global Etiopien