Vælg en side

Om Politisk Udvalg

Vi er en lille gruppe af frivillige studerende, der arbejder inden for forskellige områder inden for fremme af lighed i sundhed – særligt med fokus på IMCC’s mission, vision (link) og mærkesag (link mærkesag). Vi brænder allesammen for at sætte sundhed på den politiske dagsorden, og har forskellige interesse og kompetencer.

Vi arbejder både med ekstern og internkommunikation, og vores formål er at gøre IMCC’s vigtige budskaber og det vigtige arbejde i IMCC lokalafdelinger og aktiviteter mere synlige. I 2021 arbejdede vi ipå at udarbejde en mærkesag og nye grundholdninger for IMCC. Andre eksempler på vores arbejde er kommunikation til lokalafdelinger, en politisk håndbog for IMCC’s aktiviteter, kampagne for vores mærkesag, workshop for IMCC’s folkemødedeltagere og samt deltagelse i diverse debatter på folkemødet.

Hør fx. denne podcast fra sundhedsstrelsen, hvor IMCC får ordet til sidst.

Som medlem af politik udvalg kan du altså være med til at være og give andre frivillige i IMCC en ung stemme i sundhedsdebatten og sætte fokus på, hvordan vi sammen kan være med til at fremme den lige adgang til sundhedsydelser for alle. 

 

Bliv en del af politisk udvalg

Politisk udvalg er åbne for nye frivillige, der brænder for at lave politik, kampagner, kommunikation og formidle IMCC’s værdier eksternt. Det kræver dog, at du melder dig ind i imcc her.  Arbejdet er meget frit – så (næsten) kun din kreativitet og tid sætter grænser for, hvad der kan laves af sundhedskommunikation og kampagne i politisk udvalg. 
 
Som frivillig i politisk udvalg bliver du en del af et lille hyggeligt og engageret udvalg, hvor du samtidig kan få en masse god erfaring med at lave kampagne og sundhedskommunikation og samtidig være med til at promovere IMCC’s vigtige sag.
 
Da vi er frivillige primært unge studerende, varierer vores forventninger til hinanden af den tid og motivation vi har. Som frivillig i politisk udvalg er der plads til at holde eksamensfri og have et studie og et studiejob (eller 2) ved siden af. Vi lægger vægt på, at vores møder skal være hyggelige, og vi laver meget af vores frivillige arbejde i fælleskab eller i mindre grupper på møderne. Vi mener, at det skal være sjovt og spændende at være frivillig!
 
Hvis du har interesse i at være med i politisk udvalg kan du sende os en ansøgning med:
– Hvad hedder du, og hvor gammel er du?
– I hvilken by bor du i?
– Hvem er du, og hvad du laver til dagligt?
– Hvad er din motivation for at være med i politisk udvalg?
– Hvad kan du bidrage med / evt. tidligere erfaringer?
– Hvad brænder du for at lave af politisk arbejde/kommunikation?
– Hvad forventer du af at være med i politisk udvalg?
– I politisk udvalg laver vi både intern (organisatorisk) politisk kommunikationsarbejde og ekstern politisk arbejde – hvad brænder du mest for at lave?
– Hvis du skulle lave noget politisk for IMCC, hvad skulle det så være, og hvad skulle formålet være?
– Og sidst men ikke mindst: Hvis du skulle købe snacks til et møde – hvad ville du så tage med?
 
Ansøgningen kan sendes til politisk udvalg på politik@imcc.dk med emnefeltet “ANSØGNING TIL PU + (dit navn)”. 
Du kan også kontakte os på samme mail, hvis du bare vil høre mere om vores arbejde.
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere