Vælg en side

Frederik Mark Højsager skriver

Økonomiansvarlig Frederik Mark Højsager

Jeg tror de tre vigtigste begreber for IMCC i 2017 er synergi, blokfundraising og debat. Personligt vil jeg arbejde for at rød gruppe får endnu mere at sige, samtidig med, at de bliver opkvalificerede til at tackle den offentlige debat de er en del af.

IMCC står i den nye situation, at vi har penge på kontoen. Som økonomiansvarlig for 2017, vil mit fokus være rettet mod, at vi skal tænke i fremtidssikringer, med en større grad af uafhængighed – for eksempel ved at sprede vores indtægtskilder ud på flere poster. Det betyder, at forhandlinger med DUF og nye aftaler kan blive en realitet”

Synergien kommer ind i billedet ved, at jeg gerne vil gøre det nemmere at arbejde sammen på tværs af aktiviteter – der er så meget vi kan lære af hinanden, så hvorfor ikke gøre det?

Mit personlige og faglige bidrag som økonomiansvarlig IMCC er, at jeg brænder for økonomistyring. Mine kompetencer er solidt fagligt funderet på erfaringer med økonomistyring, samt min uddannelsesbaggrund, hvor jeg er student fra STX og har videreuddannet mig på HHX.