Vælg en side

Erik Holst prisen 2016!

erik-holst

Erik Holst prisen 2016!

Vinder af dette års Erik Holst pris, er:

KostMos nationale aktivitetsleder Helena Travis for sit hårde arbejde med KostMo!

Prisen gives for et godt initiativ, en speciel præstation eller noget endnu vildere. Det er IMCC’s største pris, og som bedømmes ud fra synlighed, kvalitet og fællesskab. Stort tillykke til Helena med prisen!

 

Nomineringen af Helena Travis fra KostMo

“Sådan helt kort vil vi gerne lægge vægt på, at Helena er en ekstraordinær drivkraft i aktiviteten KostMo. KostMo har længe været placeret i Aalborg, men det er først med Helena’s faste hånd, at det er blevet til noget helt specielt. Hun er både LAL og NAL, og er ved at starte KostMo op i Århus.

kostmo_helena-travis

Hun har også været i Esbjerg og holde infomøde.
Helt konkret ift. strategien vil vi gerne fremhæve, at der kvalitetsmæssigt er styr på tingene i KostMo. De har ikke undervist på mange skoler endnu, men de har fået rigtig god feedback på deres undervisere og undervisningsmateriale og de har en masse skoler i vente.

Derudover har Helena og KostMo været virkelig gode til at promovere fælleskabet i form af, at KostMo er den mest tværfaglige aktivitet i IMCC. Der er psykologi-, ergoterapeut-, folkesund
edsvidenskabs-, idræt-, Medicin med Industriel Specialisering- og Medicin-studerende m.fl., der bærer KostMo-fanen højt og stolt.

 

Slutteligt vil vi gerne sige, at KostMo på en måde er en aktivitet, der repræsenterer IMCC ift. den tidsånd, som hersker lige nu. Det enormt store fokus på sundhed og motion, som er virkelig godt, men til tider kan tangere til sygelighed (fx ortoreksi), er virkeligt vigtigt at videreformidle på en god måde til de unge. På denne måde får de unge en fornemmelse for, hvad sundhed er og kan agere sikkert. Dermed er KostMo et virkeligt tidsrelevant bidrag til IMCC’s vision om sundhedsfremme, og er med til at gøre os synlige og relevante for både nye medlemmer, men også for resten af befolkningen.”