Vælg en side
Her uploades og opdateres løbende relevante dokumenter, beskrivelser m.m. relateret til den kommende omstrukturering i IMCC; både med lokale vedtægter, der inkluderer valg af lokale aktivitetsgrupper samt godkendelse af lokale gruppers regnskab og budget, samt en økonomisk opdatering, så den lokale økonomiansvarlige får indblik i alle lokale aktivitetsgruppers forbrug.

Pr. 29/3 kan følgende dokumenter anvendes:

Must read – Opsummering af ILONA (denne for at give alle, der ikke var til ILONA, indblik i hvad der blev diskuteret og besluttet på mødet)

Must read – Oplæg til lokal omstrukturering 2020 (denne giver både indblik i oplægget til omstruktureringen af økonomistyringen i aktivitetsgrupper med egen konto, samt eksempler på lokale nødvendige vedtægtsændringer med IMCC Esbjergs vedtægter som eksempel). NB: De lokale vedtægtsændringer skal gerne vedtages ultimo april (senest medio maj), da de skal vedlægges vores driftstilskudsansøgning til DUF med deadline d. 1/6/2020.

Samarbejdaftale mellem lokalbestyrelser og aktivitetsgrupper med egen konto (denne for at give de nuværende Nationale økonomiansvarlige mulighed for – som en “ekstern ressourceperson” fremover stadig at håndtere refusioner for alle udlæg i aktivitetsgruppen og dermed kan bistå Sekretariatet i denne opgave)

 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere