Erik Holst Prisen 2019

Erik Holst Prisen 2019 blev – efter afstemning blandt alle deltagere på National Weekend d. 18.- 20, oktober 2019 på Ankerminde – givet til Henrik Sæderup.

Der var fire fantastiske kandidater til Erik Holst Prisen 2019, hvor de øvrige var:
Kamilla Lanng, ens.sundhed blev nomineret af Ceren, Marianne og Anne fra ens.sundhed hendes store engagement i IMCC og hendes kæmpe indsats i forbindelse med kampagnen mod tolkegebyret i sunhedsvæsnet.

Emma Katrine Jeppesen, NAL for Exchange blev nomineret af Signe Leth-Espensen for hendes kæmpe store engagement i IMCC!

Philip Bonde Christiansen, FFF København og Lokalbestyrelsen København blev nomineret af Anna Berg og lokalbestyrelsen i København samt Førstehjælp For Folkeskoler i København fordi han er en uundværlig ressource og altid siger ja til at give en hjælpende hånd til undervisningsdage, nationale events og basisgruppebazarer.

Endelig nominerede Maja Theresia Jensen, Sexekspressen og Esbjerg Lokalafdeling Henrik Sæderup. Her er baggrunden for nomineringen:

”Fordi han altid er klar, altid på pletten! Han har gjort så meget for os, både i Esbjerg, nationalt for Sexekspressen og også for IMCC! Henrik printer klitorisser til os og vores undervisning, han laver lige en ny hjemmeside, han opdaterer lige vores evaluerings system, han står lige for at være økonomiansvarlig for både Sexekspressen og IMCC Lokalbestyrelsen i Esbjerg samtidigt med at han er national PR ansvarlig for hele Sexekspressen og i øvrigt har to jobs ved siden af Han er altid er klar på at undervise folkeskoleelever og så er han et kæmpe plus for vores sociale netværk. Han har en finger med alle steder, han er vores allesammens gode ven, som man altid kan tale med om verdenssituationen eller en privat situation. Henrik fortjener anerkendelse! ”

Og det har Henrik nu fået med overdragelsen af Erik Holst Prisen 2019. Tillykke!