Vælg en side

#mitIMCC: Sofie fra Bamsehospitalet og Roskilde lokalbestyrelse

Hvor har du været i IMCC og hvor længe?

Jeg startede i Bamsehospitalet & Sund Krop for tre år siden, da jeg lige var optaget på medicinstudiet. Jeg lægger fortsat mange kræfter i BH/SK, og nu sidder jeg også i Roskilde Lokalbestyrelse, og er desuden blevet oplært i Sexekspressen for nyligt. 

Hvilken del af dit frivillige arbejde kan du allerbedst lide?

Alt! Alt, alt, aaaalt! Okay, måske lige bortset fra det dér med at huske refusioner. Jeg elsker alle de mange helt vildt fede mennesker, som jeg aldrig ville have mødt, hvis ikke det havde været for IMCC. Jeg elsker alle de muligheder, jeg har, som en del af de forskellige IMCC-aktiviteter, for at sætte mit eget præg på tingene og føre alle mulige skøre ideer og påfund ud i livet. 

Har du lært noget i dit frivillige arbejde, som du har haft brug for eller gavn af andre steder?

Som frivillig i Bamsehospitalet & Sund Krop har jeg fået en masse erfaring i at snakke med børn – det kommer mig blandt andet til gode, når en fireårig skal overtales til at vaccineres, at vi kan snakke om, hvordan vaccinen er en træningslejr til de soldater, man har i blodet, så de kan blive ekstra gode til at kæmpe mod sygdomme. 

Jeg har selvfølgelig også lært en hel masse kommunikativt og organisatorisk, som jeg vil tage med videre.

Hvad har været din allerbedste oplevelse i dit frivillige arbejde?

Puha, det er svært at vælge, for der er så mange! Honorable mentions er Pride, som jeg har været så heldig at være med til to gange – blandt andet sidste år, hvor IMCC havde plads lige bag Venstres Ungdom. Det var interessant. Så var der også sidste år til vores Generelforsamling, hvor jeg fik en dejlig kæreste – det var da også ret nice!

Den allerbedste oplevelse, som jeg altid vender tilbage til, må klart være vores Store Sundhedsdag i maj 2018, hvor alle os gule grupper var ude og undervise en hel skole (ca 600 elever) på én dag. Det var SÅ fedt et arrangement, som også virkelig gjorde noget for det fantastiske sammenhold, vi har i de gule grupper – især med fed fest og Disney klub 100 bagefter.

Hvad glæder du dig til at komme i gang med, når Corona engang tillader det?

Jeg glæder mig til at komme ud og holde Bamsehospitalsarrangementer, hvor vi kan se en masse dejlige børn med deres syge bamser. Jeg glæder mig også rigtig meget til at hverve nye frivillige og lære endnu flere dejlige folk at kende!