Vælg en side

Af Catrine Johana Gregersen

Jeg startede i starten af februar 2019 med at være frivillig i IMCC’s lokalbestyrelse i Aarhus. Jeg begyndte som mere aktivt medlem efter at have haft et fantastisk praktikophold med Nordisk Præklinik på pædiatrisk afdeling Viborg i sommeren 2018 samt på en akutmodtagelse i Ghana med IMCC Exchange i november 2018. Det har givet mig utroligt meget i forhold til at forstå arbejdet som frivillig i en stor organisation, hvor alt andet end bureaukrati sætter dagsordenen.

Foruden det sociale i lokalbestyrelsen, har vi en meget afgørende rolle for fællesskabet mellem aktiviteterne. En fælles mission for IMCC Aarhus Lokalbestyrelse er netop at skabe et godt fællesskab for de forskellige aktiviteter i Aarhus samt støtte dem økonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssigt.

IMCC er en fantastisk organisation med et enormt sammenhold og fællesskab primært lokalt, men også nationalt med de andre lokalafdelinger og internationalt med andre organisationer. Jeg håber snart IMCC får økonomisk støtte til at kunne udføre det fantastiske arbejde, der er båret af frivillige kræfter og som de har gjort siden foreningens start.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere