Vælg en side

IFMSA-møder

The International Federation of Medical Students’ Associations (IFMSA) er en verdensomspændende paraplyorganisation for medicinstuderende. Her arbejder IMCC sammen med de mere end 100 nationale organisationer for medicinstuderende internationalt, som vi tilsammen med udgør IFMSA.

IFMSA er en såkaldt non-governmental organisation (NGO) (som også IMCC er det), der er anerkendt af både FN og WHO som det internationale forum og talerør for medicinstuderende på verdensplan. Organisationen har egen internationale bestyrelse samt et Team of Officials, der står for driften af organisationen.

I marts og august afholder IFMSA de to årlige generalforsamlinger (General Assemblies, GAs), og det er her de overordnede beslutninger træffes af medlemsorganisationerne.

 

Hvordan kommer man med på et IFMSA-møde?

Det er sjovt og lærerigt at deltage i et internationalt møde! Men derudover får du også andre praktiske ting med hjem fra et IFMSA-møde.

For at komme i med i den danske delegation skal man indsende en ansøgning til IMCCs bestyrelse, som vil udvælge de delegerede.

På generalforsamlingen 2012 vedtog man en opdateret udgave af de guidelines, som bestyrelsen bygger sin udvælgelse på, når den udtager delegationerne. Klik her for at læse guidelines for udtagelse af deltagere til internationale møder.

Klik her for at læse disse guidelines for udtagelse af deltagere til internationale møder.

 

Hvad koster det?

IMCC dækker udgifter i overensstemmelse med vores retningslinjer.

Klik her for nærmere information omkring udgifter.

FINO og EuRegMe koster normalt 700-1.100 kroner, mens March Meeting og August Meeting normalt koster omkring 2.500-3.000 kroner.

IMCC støtter som udgangspunkt 75% af følgende udgifter:

  1. Deltagergebyr
  2. Transport
  3. Kost og logi

Har du spørgsmål vedrørende IFMSA, er du være velkommen til at skrive en mail til bestyrelsens ansvarlige for internationale relationer på international@imcc.dk.