Vælg en side

Delegationsside – EuRegMe 2014

Om få dage drager 10 optimistiske IMCC’ere til Polen til årets EuRegMe. EuRegMe er et møde mellem ca. 300 (hovedsageligt) medicinstuderende fra hele den europæiske region, der samles d. 30/4-4/5 i Warszawa.

Her på siden kan du læse om de udvalgte IMCC’eres rolle i delegationen.

 

Der er flere formål med mødet, men det handler især om at styrke det europæiske samarbejde, networke, blive inspireret til fremtidige aktiviteter og arbejdsmetoder, forberedelse til World Health Assembly, fornyet motivation og meget mere.

For IMCCs vedkommende har bestyrelsen valgt at halvdelen af delegationen er fra Aalborg og medlemmer af EuRegMe 2015 gruppen. Vi er af den overbevisning, at vi får et rigtig godt EuRegMe 2015 og meget kvalificerede IMCC’ere ved at investere på denne måde i gruppen. Læs mere om, hvad de skal ned og lave i de personlige beskrivelser.

 

Delegerede til EuRegMe 2014

 

1403413_10151740397181937_1447576147_oMarie Hauerslev

(Landsbestyrelsen | Delegationsleder | Ansvarlig for Internationale Relationer 2014)

Jeg læser medicin på 7. semester på Aarhus Universitet, og sidder i IMCC’s landsbestyrelse på posten Ansvarlig for Internationale Relationer. Jævnfør min post er jeg delegationsleder på de internationale møder, som IMCC sender delegerede til, herunder EuRegMe. Jeg er altså ansvarlig for, at IMCC’s deltagere, og hermed hele IMCC, har de bedste betingelser for at få så stort udbytte som muligt af mødet. Derfor har vi inden afrejse afholdt et forberedelsesmøde, hvor delegationen blev introduceret til IFMSA, hvad EuRegMe går ud på samt mødte hinanden og blev rystet lidt sammen, så de nu er helt klar til at indtage Warszawa.

 

På EuRegMe er min rolle ikke så officiel og formel, som på GA’erne. Dette skyldes hovedsageligt, at EuRegMe ikke er et beslutningsdygtigt møde som sådan, hvorfor der sædvanligvis ikke er plenary. Der vil dog være presidents’ session, som jeg vil deltage i, hvor vi bl.a. skal diskutere, hvorvidt vi i den Europæiske Region skal have interne retningslinjer (såkaldt Internal Operating Guidelines – IOGs). Desuden tror jeg, at det vil blive bragt op, hvorvidt vi skal prøve at påvirke EU i forbindelse med forskellige sundhedsrelaterede emner.

 

Jeg glæder mig til at komme af sted, være sammen med den skønne danske delegation og møde nye og gamle internationale venner!

 

Skriv endelig, hvis I har nogle spørgsmål: international@imcc.dk

———————————————————————————————————————————————————

 

IMG_3444Søren Valgreen Knudsen

Jeg er på mit 8. semester på medicin heroppe i Ålleren. Jeg har været aktiv i IMCC sådan cirka fra starten af mit studie og har fået lov til både at sidde i lokalbestyrelsen og sidste år i den nationale bestyrelse. Så for mig har det mest handlet om det organisatoriske og om bidrage til et stærkt og sejt IMCC.

 

Nu gider jeg ikke det organisatoriske mere, og har endeligt fået engageret mig i en aktivitet, nemlig EuRegMe´15, som vi i Polen skal arbejde på at få til Aalborg.

 

Jeg har tidligere været med til en af de internationale IFMSA arrangementer, det i Ghana, og har brugt utallige bestyrelsestimer på at snakke om vores internationale engagement, så jeg har lidt erfaring med IFMSA. Derudover kender jeg efterhånden IMCC virkeligt godt og jeg håber at jeg også kan bidrage lidt med at holde styr på tropperne.

———————————————————————————————————————————————————

 

SanneSanne Højland

(Aarhus | NorWHO)

Jeg er en af de få, der ofte opholder sig i Medicinerhuset og på IMCC-kontoret uden af have en sundhedsvidenskabelig uddannelse. I stedet kommer jeg fra den anden side af uni-søen og læser til dagligt statskundskab på 6. semester.

Jeg blev i 2012 lokket med i IMCC af NorWHOs fokus på international diplomati, global sundhed og tværfaglighed, og jeg blev så optaget af projektet og personerne omkring det, at jeg i dag sidder som aktivitetsleder. Jeg synes, IMCC er en utrolig spændende organisation, der kan rumme mange forskellige aktiviteter, der ofte ønsker at gøre en forskel både nationalt og internationalt.

 

Jeg er derfor også rigtig spændt på mit første IFMSA møde, hvor jeg håber at se det nationale og internationale arbejde gå op i en højere enhed, og synes at EuRegMe er det perfekte startpunkt for mig.
Derudover ser jeg frem til at udbrede kendskabet til det transnationale projekt NorWHO er en del, og håber jeg får mulighed for at lave en Project Presentation, som forhåbentlig vil inspirere andre europæiske lande til at skabe noget lignende, blive deltagere på NorWHOs konference til august eller komme med input til mulige forbedringer eller tiltag. Derudover vil jeg primært deltage i SCOPH-sessions, hvor jeg vil suge al den information og erfaring til mig som overhovedet er mulig.

Jeg glæder mig til at blive en del af danske delegation, til at opleve det europæiske fællesskab samt få en bid af IFMSAs magi!

———————————————————————————————————————————————————

 

Emmeli MikkelsenEmmeli Fredsgaard Mikkelsen

Jeg læser medicin i Aarhus på 8. semester og er aktuelt LEO i Exchange, ansvarlig for interne relationer i Aarhus lokalbestyrelse og førstehjælpsunderviser i FFF.

EuRegMe ’14 bliver mit første internationale møde, og jeg glæder mig bare helt vildt til at prøve kræfter med IFMSA! Jeg ser frem til at blive smittet af andres engagement for at fremme den globale sundhed, og jeg håber på at vende hjem fuld af motivation med en masse nye idéer til mit videre arbejde i IMCC.

 

I forbindelse med Pre-RM skal jeg deltage i workshoppen ”Global Health Leaders: Tackling Health Challenges of the 21st Century”, hvilken jeg tror på kan gøre mig kompetent til at arbejde med globale sundhedsproblemer i IMCC.

 

På selve mødet kommer jeg til at deltage i SCOPE-sessions (Standing Committee of Professional Exchange).  Her ser jeg frem til at sparre og erfaringsudveksle med Exchange-engagerede i andre lande, så vi sammen kan forbedre vores Exchange programmer bedst muligt. Desuden skal jeg hjælpe med at præsentere FFF på Project Fair, hvor jeg håber, at andre nationer vil blive inspireret af IMCC til opstart af et lignende projekt.

 

Det regionale møde i Polen vil helt sikkert blive en stor oplevelse for mig, og jeg glæder mig til at blive udfordret til det yderste og møde en masse nye mennesker.

———————————————————————————————————————————————————

 

JohanneJohanne Greibe Andersen

(Formand SUNDdag Aarhus)

Jeg læser folkesundhedsvidenskab på 4. semester i Aarhus. Jeg har været med i IMCC gruppen SUNDdag lige siden jeg startede på studiet. Da jeg gik på 3. semester blev jeg formand for SUNDdag. Kort fortalt går det ud på, at på tværs af mere end 10 studieretninger planlægger en kæmpe ”torvedag” med masser af sundhedsaktiviteter og letfordøjelige sundhedsbudskaber. Jeg brænder for tværfagligt samarbejde, projektkoordination og events – så her er jeg virkelig landet på den rette hylde! Det er så fedt at møde ligesindede fra andre studieretninger, vidensudveksle og have det sjovt på vejen mod et fælles, sundhedsfremmede mål.

Selvom jeg er en rigtig Århus-pige, er jeg faktisk okay. Jeg har rejst en del til fjerne egne, fordi det er vigtigt for mig at komme ud og forstå andres virkeligheder. Udover lange togrejser elsker jeg teater og lakridspulver.

Jeg håber og tror, at EuRegMe kan lære mig en masse om tværkulturelt og internationalt arbejde, og at jeg vil møde mange nye og inspirerende mennesker. Hvor jeg glæder mig! Jeg ved, at jeg kan bidrage med folkesundhedsvidenskabelige perspektiver, masser af ideer og engagement.

Hvis der er noget, du tror jeg ved, som du ikke ved men gerne vil vide, så må du gerne skrige på johanne1109@hotmail.com

———————————————————————————————————————————————————

 

ElifElif Bayram

Jeg læser pt. på 8. semester KU, hvor jeg engagerer mig i en del frivilligt arbejde. Jeg sidder i studienævnet for andet år og har derigennem en masse viden og erfaring indenfor Medical Education, jeg håber altid på at blive inspireret til nye idéer, der kan bringes ind i undervisningen og gøre den bedre.

 

Jeg har været medlem af IMCC siden 2011, hvor jeg var på min første uddannelsesweekend med Førstehjælp For Folkeskoler (FFF). Siden da har gruppen, projektet og dets andre engagerede sjæle været min største grund til overspringshandlinger og generelt alt den tid, jeg nu kan afsætte. Det har ført til, at jeg efter to år som ansvarlig for den eksterne undervisning i gruppen, nu er den lokale aktivitets leder. Jeg brænder generelt for det frivillige arbejde, fællesskabet og den faglige videreformidling, og IMCC åbner netop mulighederne for at udvide min frivillighed og tage projekter som FFF til et langt større og mere internationalt og etableret niveau. Det er forsøgt til MM2013, hvor IFMSA stemte ja til en policy statement, som FFF havde udarbejdet, og forhåbentlig kan vi tage skridtet videre til EuRegMe og øge den europæiske interesse for projektet.

 

Det bliver mit første internationale møde med IMCC, men ser frem til at forstå SCOPH, SCOME, SCORE og alt det andet jeg måtte slå op på nettet – og jah, så håber jeg da, at vi får skabt en masse interesse for FAFA (First Aid For All) – det engelske navn for FFF.

———————————————————————————————————————————————————

 

Sara Kristine Vinther

Jeg læser Medicin med Industriel Specialisering på 4. Semester på Aalborg Universitet og jeg har i det meste af min studietid været engageret i IMCC. Jeg er lokal formand for Research Exchange og er med i Organizing Committee til EuRegMe’15.

 

Jeg tager med til EuRegMe i Polen for at gøre reklame for Aalborg som EuRegMe værtsby i 2015! Derudover håber jeg på, at kunne få mig nogle erfaringer i forhold til afholdelse af EuRegMe som jeg kan tage med hjem og bruge. Samtidig med at jeg glæder mig til oplevelsen og at mærke stemningen.

 

Jeg skal deltage i SCORE sessions og håber på at de kan lære mig noget nyt, så jeg kan gøre mit arbejde som lokalformand endnu bedre! Jeg vil rigtigt gerne være bedre til at rekruttere flere medlemmer til Research Exchange og kunne holde dem motiverede, så det vil jeg forsøge at fokusere på. Og så glæder jeg mig generelt til at se hvordan man arbejder med Research Exchange i andre lande og udveksle erfaringer om arbejdsopgaver.

———————————————————————————————————————————————————

 

AmandaAmanda

Jeg læser Medicin med Industriel Specialisering på 4. Semester på Aalborg Universitet, og har været medlem af IMCC hele min studie-tid. Mit engagement i IMCC startede i Sexekspressen og jeg er i dag formand for SUNDdag Aalborg, materiale og styregruppe medlem af Sexekspressen, samt en del af Organizing Community for EuRegMe´15, hvilket også er hovedgrunden til at jeg deltage i EuRegMe´14.

 

Det er mit første internationale møde og  hold op hvor jeg glæder mig, til at komme af sted. Jeg håber på at få en masse nye erfaringer, kontakter og ideer med hjem, til mit fremtidige arbejde i IMCC.

 

Min deltagelse i EuRegMe´14 skal i høj grad bruges til at reklamere for EuRegMe´15 som vi håber på skal afholdes i Aalborg. Forhåbentlig bliver der tid til at lobby lidt og få erfaringer som jeg vil kunne bruge, når vi selv skal afholde EuRegMe næste år. (Som vi selvfølelig skal)

 

Jeg glæder mig utrolig meget til at komme af sted, det kan kun blive en pisse fed tur med den ekstra store og seje danske delegation, som jeg skal af sted sammen med.

———————————————————————————————————————————————————

 

Viggo Holten

(Aalborg | EuRegMe 2015, Internationalt Udvalg)

EuRegMe 2015 kandidaturpakke: www.e-pages.dk/visitaalborg/201/

 

Det er måske ikke alle der ved det, men IMCC byder ind på at afholde EuRegMe i 2015! Det er dette der optager min tid udover studiet. Jeg er formand for den organiserende aktivitetsgruppe for EuRegMe 2015, der har hovedsæde i Aalborg. Tidligere har jeg siddet i lokalbestyrelse i Aalborg, både som økonomisk ansvarlig og formand. IMCC Aalborg som lokalafdelling vil altid være mit hjertebarn.

 

Jeg glæder mig helt ekstremt til at komme til Polen for at opkvalificere mig selv til det store arbejde, der venter i forbindelse med at arrangere en stor samling af mennesker. I Polen skal vi fra EuRegMe observere, hvordan et EuRegMe kan afholdes, samle spændende ideer og erfaringer, reklamere for at Aalborg skal blive værtsby samt finde ud af, hvad IFMSA gerne vil have at EuRegMe skal være.

 

Hvis du skulle have et spørgsmål angående mig, EuRegMe eller vores kandidatur, så er du altid velkommen til at skrive på:
viggo@euregme.com

 

Husk at tjekke vores hjemmeside på:
www.euregme.com

———————————————————————————————————————————————————

 

MaikenMaiken Høgfeldt Mortensen

Jeg er medicinstuderende på 6. semester på Aalborg Universitet. Jeg har været med til at opstarte Professional Exchange i Aalborg som LEO, og jeg var også med i opstarten af FFF Aalborg, hvor jeg forsat er med. Jeg er nu med til at arrangere EuRegMe 2015, som vi selvfølgelig vinder retten til i Taiwan!

 

Dette er mit første internationale møde som delegeret, men jeg har tidligere været med som frivillig på FINO i Gadsbølle. Jeg håber på at få en masse inspiration og viden, vi kan bruge i EuRegMe-gruppen til at vinde i Taiwan, og også til at gøre EuRegMe i Aalborg meget federe.

Jeg skal med til PreRM’en ”Global Health Leaders: Tackling Health Challenges of the 21st Century”, hvilket jeg også tror vil give et rigtig godt input til EuRegMe 2015, da vores tema kommer til at omhandle FN’s sustainable development goals.