Vælg en side

IMCC Earth

En af de største udfordringer for den globale sundhed er klimaforandringer. Ændringer i temperaturen, øget forekomst af ekstreme vejrforhold, samt ændringer i økosystemer (mindre biodiversitet, øget transmission af mad-, vand- og vektorbårne infektiøse sygdomme) og den måde vi lever på (afgrøder, forurening, nedbrydning af ozonlaget, fattigdom og massemigration) har dermed alt sammen en påvirkning på vores sundhed.

Om os

IMCC Earth er blevet oprettet med udgangspunkt i at der under IMCC ikke fandtes en aktivitetsgruppe med fokus på sundhedsfremme i forhold til klimaforandringer. Med dette som startpunkt, opstod IMCC Earth.

Vi er en nyopstartet aktivitetsgruppe der vil fokusere på at sætte klima, miljø og bæredygtighed på dagsordenen i studiemiljøet.

Hvad vi vil

I IMCC Earth vil vi arbejde for at gøre studiemiljøet mere bæredygtigt. Vores udgangspunkt er, at det starter med den enkelte person, hvorfor vi ønsker at oplyse medstuderende om klimaforandringer. Dette vil vi gøre ved at arrangere foredrag med eksperter indenfor området. Derudover planlægger vi at afholde events og workshops der giver inspiration til hvordan man kan have en mere klimavenlig hverdag. Vores mål er at samarbejde med organisationer/tænketanke der arbejder med ovenstående emner. På længere sigt er vores drøm at kunne påvirke samfundet i en mere bæredygtig retning.

Bliv medlem, hvis du…

…er interesseret i klima, bæredygtighed og global sundhed, men mangler et sted, hvor du kan udfolde den side af dig selv, eller hvis du er totalt grøn på området og bare er interesseret i at vide mere om os. Hvis ovenstående passer på dig, så kom med til et månedsmøde eller følg os på vores Facebookside her.

Vil du vide mere?

Så kontakt os:

National aktivitetsleder: Kristiana Nikolova – earth@imcc.dk

Lokal aktivitetsleder København: Rikke Møller
Lokal økonomiansvarlig København: Celina Møller Myrhøj
Email IMCC Earth København: earth@imcc.dk

Lokal aktivitetsleder Århus: Klara Brydensholt
Lokal (Århus) og national økonomiansvarlig: Lotte Eriksen
Email IMCC Earth Århus: earth.aarhus@imcc.com

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her!
Og hold dig opdateret.
ErrorHere