Vi er på vej til MM17

Skærmbillede 2017-02-06 kl. 12.14.08Jeg hedder Philip og studerer medicin på Københavns Universitet på 7. Semester.

 

 

Om få uger drager jeg af sted til Montenegro sammen med 14 andre frivillige studerende fra IMCC (International Medical Cooperation Comittee) til generalforsamling i IFMSA. IMCC er en dansk frivillig organisation blandt studerende der beskæftiger sig med hele verdens sundhed gennem forskellige frivillige aktiviteter og initiativer. IMCC er en del af den største internationale frivillige ungdomsorganisation IFMSA (International Federation og Medical Students Associations), der udgøres af frivilligorganisationer fra mere end 100 lande.

På mødet skal jeg i de første dage være med i en workshop omkring ledelse; hvordan man leder en frivillig organisation, hvordan man motiverer frivillige bedst muligt og hvad den gode leder i det hele taget er for en størrelse.

I løbet af mødet vil jeg også sidde i en arbejdsgruppe der beskæftiger sig med IFMSA’s holdepunkter indenfor menneskerettigheder (også kendt som ”Standing Comittee on Human Rights and Peace, SCORP).

 

Jeg ser frem til 10 utroligt hårde, spændende og givende dage i Montenegro, og glæder mig til at komme hjem med en masse ny viden i baggagen, som jeg med glæde vil dele med mine med-IMCC’ere.