UAEM mødes med folketingskandidater

UAEM1

Torsdag d. 14. marts mødtes UAEM Aarhus med fire folketingskandidater fra oppositionen; Henrik Vinther (Radikale Venstre), Morten Siig Henriksen (SF), HC Molbech (Alternativet) og Maja Albrechtsen (Enhedslisten) for at diskutere medicinpriser og løsningsmodeller.

Mødet bestod af et oplæg af Johannes Frasez (UAEM) og Kristoffer Kjærgaard (UAEM) med en indføring i fakta om de nuværende problemstillinger, vi står over for pga. de stigende medicinpriser og efterfølgende et bud på, hvad man kan gøre ved det i en dansk kontekst.

Det var et rigtigt succesfuldt møde med gode spørgsmål undervejs og god dialog efterfølgende, og det stod helt klart, at vi kunne tilbyde viden, som de ikke kendte til i forvejen.

UAEM2På trods af at valgkampen allerede er i fuld gang for folketingskandidaterne, var der over hele linjen stemning for, at vi i samarbejde skal afholde en paneldebat med netop medicinsk udvikling og medicinpriser som omdrejningspunkt. Dette ser vi i UAEM Aarhus både som en cadeau til oplægget og som en rigtig god mulighed for at få debatteret vores sag. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at få en debat op at stå i løbet af foråret.