Tid til dissektionsturen 2020 – Vil du med i arrangørgruppen?

Med starten på det nye år, følger starten på planlægningen af Dissektionsturen 2020 også. Hermed søges der nye arrangører til fortsættelse af den fine og tilbagevendende tur, som medicinstuderende har taget afsted på i nu 50 år! Læs mere om jubilæet her.

Du kan sikre dig en plads på årets tur ved at blive en del af årets arrangør gruppe. Ingen erfaring er nødvendig, bare motivationen og lysten til at lave en fed tur sammen med gode kollegaer.

Hvad laver man på dissektionsturen?
I 2019 blev endnu en traditionsrig dissektionstur afholdt i den gamle tjekkiske by, Brno. Det var også 50 års jubilæum for turen i år! Turens deltagere blev mødt af ny lærdom om menneskets anatomi, et kursus og masser af praktik i dissektion samt et hav af nye oplevelser og venner. I år var det et lidt mindre, men stærkt hold bestående af 16 medicinstuderende, 4 arrangører og 3 undervisere fra både KU, SDU, AAU og AU, som gjorde turen til en kæmpe succes.

Henover to ugers intensivt kursus, men samtidig et kursus, som var overskuelig og velstruktureret, fik man mulighed for at fordybe sig i hhv. opbygningen af over-, underekstremitet samt truncus og hals regionerne, hvilket udgør en stor del af pensum i anatomiundervisningen på medicinuddannelserne (hhv. 2., 3., 4. og 5. semester på de forskellige universiteter). Midlertidig var det ikke kun faglige aktiviteter på turen – også en masse sociale. Blandt andet var vi igen i 2019 på vinsmagnings- og grottetur, havde flere hyggelige grillaftener, spillede enorme mængder af volleyball ved søen, forvandlede vores kollegium til kaos med Tour de Chambres (naturligvis også ryddet op efter os selv) og meget mere.

Lyder det som noget for dig, og kunne du være frisk på at være en af tovholderne på årets tur og sikre at turen bliver lige så fed som den plejer, så skynd dig at sende en ansøgning – og sig det videre til din læsemakker!

Skriv til dissektionstur@imcc.dk med alle former for spørgsmål eller send en ansøgning hurtigst muligt!

Klik her: Bliv-arrangør-af-Dissektionsturen-20