Tid til Dissektionsturen ‘19! – Vil du med i arrangørgruppen?

Med starten på det nye år, følger starten på Dissektionsturen 2019 også. Hermed søges der nye arrangører til fortsættelse af den fine og tilbagevendende tur, som medicinstuderende har taget afsted til i over 40 år!

Du kan sikre dig en plads på årets tur ved at blive en del af årets arrangør gruppe. Ingen erfaring er nødvendig, bare motivationen og lysten til at lave en fed tur sammen med gode kollegaer.

Hvad laver man på dissektionsturen?
I 2018 blev endnu en traditionsrig dissektionstur afholdt i den gamle tjekkiske by, Brno. Turens deltagere blev mødt af ny lærdom om menneskets anatomi, et kursus og masser af praktik i dissektion samt et hav af nye oplevelser og venner. I år var det et stærkt hold bestående 30 medicinstuderende, 3 arrangører og 3 undervisere fra både KU og SDU, som gjorde turen til en kæmpe succes.

FB_IMG_1547805132347

Henover to ugers intensivt, men samtidigt et kursus, som var overskuelig og velstruktureret, fik man mulighed for at fordybe sig i hhv. opbygningen af over-, underekstremitet samt truncus og hals regionerne, hvilket udgør en stor del af pensum i anatomiundervisningen på medicinuddannelsen (hhv. 3., 4. og 5. semester på KU). FB_IMG_1547805119553Imidlertid var det ikke kun faglige aktiviteter på turen – også en masse sociale. Blandt andet var vi igen i 2018  på vinsmagnings- og grottetur, spillede enorme mængder af volleyball ved søen, forvandlede vores kollegium til kaos med Tour des Chambres (naturligvis også ryddet op efter os selv) og meget mere.

Lyder det som noget for dig og kunne du være frisk på at være en af tovholderne på at årets tur bliver lige så fed så skynd dig at send en ansøgning – og sig det videre til din læsemakker!

Skriv til dissektionsturen@imcc.dk med alle former for spørgsmål eller send en ansøgning hurtigst muligt!
Bliv arrangør af Dissektionsturen ’19