Sundheds-NGO søger praktikanter i Aarhus og København i foråret 2018

Kampagner. Folkemødet. Kommunikation. Fundraising.

Går du og leder efter eller overvejer praktik i forårssemestret 2018? Kunne du tænke dig at arbejde i en NGO, der arbejder med en bred vifte af sundhedsprojekter, både i Danmark og udviklingslande? Så se her!

IMCC er en forening drevet af frivillige, som har et brændende ønske om at gøre verden til et sundere sted at være. Vi arbejder nemlig med sundhedsfremme på alle tænkelige måder, både i Danmark og internationalt. Fælles for vores mere end 30 projektgrupper er vores vision om at skabe en retfærdig verden, hvor alle har lige adgang til sundhedsydelser og er fysisk, mentalt og socialt velbefindende. Se meget mere om IMCC på www.imcc.dk

 

Hvad skal jeg så lave i en praktik hos IMCC?

Vi er på udkig efter praktikanter, som har lyst til lidt af hvert. Vi har et ønske om at styrke vores kommunikation, både internt og eksternt. Vi vil lave seje kampagner og vil deltage med en stor gruppe aktive frivillige på Folkemødet i juni 2018 på Bornholm.

En praktikperiode i foreningen kunne f.eks. indebære planlægning af deltagelse i Folkemødet og diverse kampagner i forbindelse med det. Det kunne også være at være med til at producere indhold til diverse platforme med video, artikler mv. samt udvikling af tilstedeværelsen på sociale medier. I foråret planlægger vi et større kompetenceopbyggende seminar/møde/symposium, og der vil blive en del praktiske opgaver i forbindelse hermed. Praktikperioden vil også byde på deltagelse i karrieredage, møder, infoaftener og lign., så transport rundt i landet samt arbejde uden for kontortid må forventes i minde grad.

Herudover har vi fokus på at gøre foreningen mere økonomisk uafhængig, hvorfor vi også meget gerne vil høre fra studerende, som har lyst til at blive danmarksmestre i fundraising.

 

Som du nok kan se, så vil vi gerne høre fra dig, som har lyst til at være praktikant i en super spændende og voksende NGO, hovedsageligt bestående af meget aktive frivillige studerende, Eftersom sekretariaterne i både Aarhus og København er små, lægges der op til en stor grad af selvstændighed hos praktikanterne, og du vil hurtigt få egne opgaver, som du skal kunne følge til dørs. Din studieretning er mindre vigtig, men viden om f.eks. kommunikation, projektarbejde, frivilligt arbejde og planlægning og eksekvering af events er bestemt ingen ulempe.

 

Praktisk

Vi søger to praktikanter: En til vores sekretariat i Aarhus og en til sekretariatet i København. Altså, hvis du bor i Aarhus, må du gerne markere i din ansøgning, at du søger praktik i Aarhus. Hvis du bor i København skal du anføre at du søger praktik i København.

Vi er meget fleksible ift. praktikstart- og slut, daglig arbejdstid m.m., så det finder vi bare ud af ift. hvad der passer ind i dit studie. Hvis du allerede kender datoerne for hvornår en mulig praktik kunne ligge i forårssemestret, må du gerne skrive dette i din ansøgning også.

 

Send os din ansøgning

Skriv lidt om dig selv og hvad du har lyst til at lave i en praktikperiode hos IMCC, og send dette samt dit CV til Camilla Mathiesen på camilla@imcc.dk

Du er også velkommen til at ringe for at høre nærmere på mobil: 30747210

Vi vil helst have din ansøgning hurtigst muligt – og  senest den 2. januar 2018