Så er det nu: Udveksling 2019

Er du klar til dit livs bedste klinik – samtidig med at du udforsker et andet land med en anderledes kultur? Så ansøg om en plads til næste års Exchange-sæson, hvor vi har pladser i 34 forskellige lande verden over – fra Peru i Sydamerika, store dele af Europa, over Ghana i Afrika til Korea i Asien! Se vores brochure igennem og bliv inspireret til dit næste eventyr – som på én og samme tid er relevant for dit studie og dit fremtidige liv som læge.

Exchange 1

Landelisten kan ses på vores hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig. Deadline er 15. november kl. 23.59, hvorefter pladserne fordeles ved lodtrækning – aktive medlemmer, kontaktpersoner og boligudlejere for exchange udtrækkes først. Normalt tildeles ca. 80 % af pladserne personer uden fordel!

Er du mere til forskning kan du søge om et Research Exchange ophold i 11 forskellige lande, og følge en forsker i den daglige gang i laboratoriet samt opleve en ny kultur indefra og få nye venner fra hele verden! Se mere her – deadline er ligeledes 15. november.

Vil du søge næste år? Opsøg din lokale Exchange- og Research Exchange-afdeling i Aalborg, Aarhus, København og Odense og bliv frivillig, kontaktperson eller buddy – så er du måske den første der trækkes op af hatten næste år! Se kontaktinformation på hjemmesiden eller i vores brochure.

Exchange 3