Med IMCC til Pride

Lørdag d. 17. august kulminerede Copenhagen Pride Week i den storslåede Parade – og her var IMCC selvfølgelig stærkt repræsenteret for at fejre alles ret til kærlighed og kønsidentitet!

30 friske IMCC’ere trodsede regnen og mødte op til fælles brunch i Studenterhuset, tilberedt af vores søde frivillige. Vi hyggede over boller, æg og bacon og tog en fælles-dans før vi satte os på cyklerne mod Frederiksberg Rådhus.

Her sluttede endnu flere IMCC’ere sig til os, regnen stoppede og vi havde tid til at gå pynte-amok med flagmaling, bionedbrydeligt glimmer og endnu mere fællesdans.

Som de forgangne år stillede IMCC miljørigtigt op som gang-gruppe med ladcykler. I år havde vi en særdeles veleksponeret placering i en sandwich imellem Venstre Ungdom og Vestegnens Party People. Dermed havde forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen fornøjelsen af at gå foran IMCC i Paraden – kig derfor godt på godt på alle billederne af Lars Løkke fra Paraden, og spot os i baggrunden 😉

Paraden forløb i bedste IMCC-ånd i godt humør, en masse dans og i øvrigt i god ro og orden. Vi sluttede af på Rådhuspladsen, hvorefter en del IMCC’ere satte sig og bestilte pizza i H. C. Ørstedparken.

Lokalbestyrelsen og PRIDE-udvalget vil gerne takke alle for en skøn dag, og vi glæder os allerede til næste år!