IMCC søger økonomimedarbejder

 

Økonomimedarbejder til aktiv ungdomsorganisation

 

Har du lyst til at arbejde med bogføring og støtte til økonomistyring i en organisation for studerende, der brænder for at lave frivillige sundhedsprojekter lokalt, nationalt og internationalt? Så er jobbet som økonomimedarbejder i IMCC lige noget for dig.

 

IMCC søger en medarbejder der arbejder løsningsorienteret og ser samarbejde og kommunikation som nøglen til et godt arbejdsfællesskab hvad end det er med kollegerne på sekretariatet, bestyrelsen eller de frivillige medlemmer. Du skal være skrap til bogføring og kunne samarbejde med en masse engagerede medlemmer. Du skal have overblik over den løbende økonomi, herunder bogholderi, ansøgninger og fundraising. I arbejdet indgår desuden besvarelse af henvendelser fra medlemmer samt løsning af sekretariatets daglige administrative opgaver.

 

Vi ønsker en medarbejder, der:

 • Har erfaring med refusion af udlæg, bogføring og tilrettelæggelse af årsregnskab til revisor.
 • Har kendskab til Winkas eller andre bogføringsprogrammer, med medlemsdel.
 • Har kendskab til lønbehandling, Danløn.
 • Kender til det frivillige foreningsliv og projektregnskaber
 • Er samarbejds- og løsningsorienteret
 • Har mod på at videregive viden om økonomistyring til unge frivillige
 • Har erfaring med fundraising

 

Vi kan tilbyde dig:

 • En organisation, hvor tingene rykker, og hvor der er kort vej fra idé til handling
 • Et uhøjtideligt og dynamisk arbejdsmiljø
 • Ansvar, medbestemmelse og indflydelse
 • Muligheder for efteruddannelse
 • En masse engagerede frivillige, der sætter pris på dit arbejde

 

Praktisk:

Jobbet ønskes besat fra d. 1. december 2017. Ansøgningsfristen er søndag d. 15. oktober 2017 kl. 12:00. Ansøgning og curriculum vitae skal sendes til mikael@imcc.dk og mærkes ”Økonomimedarbejder”. Spørgsmål kan rettes til sekretariatsleder Mikael Bjerrum,på telefonnr. 40113883.

Din arbejdsplads bliver på landssekretariatet i Studenterhuset, Nørre Allé 8, 2200 København N (ved Panum Instituttet), hvor du deler kontor med tre kollegaer. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Eventuelt lavere ugentligt timetal kan aftales. Da vi er en frivilligorganisation, vil der også kunne forekomme weekend- og aftenarbejde. Løn tager udgangspunkt i HK’s overenskomst med staten.

 

Om IMCC:

IMCC er en organisation for studerende, der driver sundhedsfremmende aktiviteter baseret på frivilligt arbejde både lokalt, national og internationalt. IMCC har omkring 1900 medlemmer, som alle er tilknyttet en af vore seks lokalafdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense, Esbjerg, Roskilde og København. Det er medlemmerne, der driver og udvikler aktiviteterne samt starter nye initiativer op, og sekretariatet er med til at støtte op om medlemsengagementet ved blandt andet at vejlede de frivillige, sikre de organisatoriske rammer og varetage den daglige drift. IMCC har på nuværende tidspunkt omkring 30 forskellige aktivitetsgrupper, der overordnet arbejder inden for områderne Undervisning og Oplysning, Politisk fortalervirksomhed, Udviklingsarbejde samt Udveksling. Du kan læse mere om os på www.imcc.dk