IMCC Roskilde: ”Sundhedsbazaren kalder!”

Der er fart over feltet når IMCC Roskildes aktiviteter tager på mission.

Destinationen: Roskilde Universitet, d. 5. marts. Når SUNDHEDSBAZAREN kalder; så svarer IMCC Roskilde.

Roskilde bazar

Hvad er Sundhedsbazaren egentlig for en størrelse?

På dagen popper vi op fra kl. 10-14 på Roskilde Campus, og engagerer de seje studerende på RUC i alt fra udviklingsprojekter til undervisning af børn i øjenhøjde. I samme ombæring til Sundhedsbazar 2019 har vi snakket med Professionshøjskolen Absalon, som har udtrykt interesse i at have os ud på besøg i efteråret.

Med på missionen rejser bl.a. IMCC Palestine og Bamsehospitalet, som arbejder med hhv. udviklingsarbejde og undervisning. (Du kan læse mere om dem her og her), samt Roskilde Lokalbestyrelse som støtter med alt det praktiske og det organisatoriske.

Du kan følge med hele dage via vores Facebook-event her.

Fokus for dagen bliver at vise RUC alt hvad IMCC har at byde på – stærke engagerede frivillige ildsjæle, som brænder for at gøre en forskel i deres aktivitet og for deres særlige fokus i sundhed.

Ifm. selve dagen afholder vi naturligvis et forberedelsesmøde – et dagsordenssættende hangout, som løber af staben d. 27. februar, kl. 17-18. Du kan komme med til mødet ved at følge med i vores Facebook-event.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad der kommer til at ske til Sundhedsbazaren; eller gerne vil lægge lod ind på næste event i IMCC Roskilde, så skriv os en linje på roskilde@imcc.dk

Vi ses derude – til Sundhedsbazaren 2019!

Roskilde Lokalbestyrelsen

Laura, Torsten, Anne-Sofie, Clara og Nikoline

roskilde@imcc.dk

 

Hvad lavede vi i 2018 og tidligere?

I 2018 var vi bl.a. ude ifm. afholdelsen af Verdenssundhedsorganisationens Generalforsamling, WHA (World Health Assembly). Her engagerede vi de studerende når der skulle tages stilling til klimaforandringer; til omstrukturering i sundhedstilbud og tilgængeligheden af sundhedsprofessionelle; og til globalt samarbejde i udviklingen af ny medicin.

Et par eksempler kan ses herunder:

Roskidle 2018