ILONA 2019

I weekenden 8.-10. februar mødtes IMCCs aktivitesledere, udvalg og lokal- og landsbestyrelsesmedlemmer på Ankerminde til en weekendsnak om fremtidens IMCC.

Temaet på årets ILONA var nemlig strategi.

IMG_0990

Strategi temaet forsatte første halvdel af lørdagen med workshops hvor vi kiggede på tidligere mål og gik i gang med at sætte de nye. Derefter stod den på sparring og workshops. En lang dag – men alle tog det seje træk og der var et hav af spændende diskussioner, forslag og idéer som helt sikkert bliver taget med videre.

IMG_1008Lørdag kom også weekendens helt store højdepunkt økonomigennemgang som var utrolig flot og fængende præsenteret.

Efter en lang arbejdsdag stod Odense lokalbestyrelse for at aftenen blev hyggelig og fokus blev flyttet til quiz og øl. Så ikke blot blev der på årets ILONA udrettet en masse alle gik også hjem med ny viden og gode graviditetstips.

Søndag var alle naturligt mærket af en hård dag og aften, men med fællessang fik den sidste energi trukket frem og havde en hyggelig formiddag med bl.a. aktivitets- og verdensmåls mapping.

Samlet set var årets ILONA en utrolig hyggelig weekend og udbyttet var stort!

Vi ses til stormøde den 10. -12. maj 😊