IFMSA aktivitetskoordinatorer

De fleste af jer ved det allerede, men IMCC repræsenterer Danmark i verdens største studenterfællesskab, IFMSA (International Federation of Medical Students’ Associations). Check ud for mere info her.

Billede til artikel

IMCC har fundet to nye ansigter, der skal være IFMSA aktivitetskoordinatorer i 2019.

Vi, Maria Hoelgaard og Anna Bolette Nielsen, skal varetage kontakten mellem IFMSA og IMCC’s aktiviteter, hvilket også er årsagen til at vi laver lidt larm i denne måneds nyhedsbrev.

Vi vil i løbet af foråret række hånden ud til jer i aktiviteterne, fortælle om IFMSAs muligheder og meget gerne hjælpe jer i gang med at bruge dem. Vi kan blandt andet hjælpe med at koordinere relevant samarbejde mellem aktiviteter i IMCC og IFMSA, fortælle om IFMSAs årlige møder, hvad IFMSA generelt er for en størrelse og hvad I nu ellers går og drømmer om når det kommer til IFMSA. Vi håber I har mod på at stifte mere bekendtskab med IFMSA! Det kunne f.eks. være en mulighed at en af os kommer forbi til et af jeres månedsmøder, at I har spørgsmål om IFMSA eller andre inputs. I er altid velkomne til at kontakte os på ifmsakoor@imcc.dk