Er du den nye økonomiansvarlig i IMCC’s landsbestyrelse 2018?

Kære IMCC’er

Med Agnethes fratrædelse fra bestyrelsen er posten som økonomiansvarlig i landsbestyrelse ledig. Denne kan blive udfyldt af lige netop dig, og det kræver blot at du er IMCC medlem og har motivationen. 

Som medlem i IMCC’s landsbestyrelse, får du hele IMCC på én gang. Du får overblik over og forståelse for arbejdet i alle de forskellige aktiviteter, lokalbestyrelser og udvalg, og får en uvurderlig erfaring inden for organisationsledelse og medbestemmelse i centrale beslutninger.   

Du vil blive en del af en bestyrelse, der vil bestå af i alt otte medlemmer heraf én formand, en international ansvarlig og fem menige medlemmer. I bestyrelsen er vi meget åbne for at tilpasse til dine ønsker og tanker om bestyrelsesarbejdet.

Måske synes du at excel er så spændende, at du gerne vil bruge alt din energi på økonomien i IMCC?

Eller måske synes du det kunne være spændende også at være kontaktperson for nogle aktiviteter eller udvalg? Og at det kunne være fedt at have en anden fra bestyrelsen til at samarbejde med dig om økonomi-ansvaret?  

Der er stor mulighed for, at du kan være med til forme din egen rolle, og vi er meget åbne over for nytænkning i forhold til arbejds- og ansvarsfordeling.  

Det praktiske:     

Bestyrelsen mødes 2 gange om måneden, én gang i en af IMCC-byerne og én gang online. Vores næste online bestyrelsesmøde er d.29/4, og næste fysiske møde er i weekenden d.18-20 maj, hvor vi har strategiweekend. Denne weekend vil være en god mulighed for at du tidligt, kunne blive sat grundigt ind i bestyrelsens strategiske arbejde, og for at vi kan blive rystet sammen socialt.

Man sidder på en bestyrelsespost i IMCC i et år ad gangen. Du vil altså komme ind halvvejs i en periode, og det betyder at du ville sidde på posten indtil årsskiftet.

Agnethe vil stå til rådighed til at give en god overlevering, så du føler dig tryg i din rolle som økonomiansvarlig.

Men hvordan?

Hvis ovenstående har fanget din interesse blot det mindste, så skal du være velkommen til at tage kontakt til bestyrelsen med yderlige spørgsmål eller ved behov for opklaring.

Hvis du ønsker at besidde posten som økonomiansvarlig, skal du blot tilkendegive dette til os senest d.27 april kl 12.00. Du behøves ikke at skrive en lang ansøgning, vi vil bare gerne vide hvem du er, og at du er interesseret. Du vil få besked inden d.29 april, således du ville have mulighed for at kunne deltage på onlinemødet den dag, hvis du er vores nye økonomiansvarlige.

Vi kan altid kontaktes via mail til bestyrelse@imcc.dk

Kærlig Hilsen

Din Landsbestyrelse 2018