Bliv vært for en udvekslingsstuderende over sommeren

37303525_10216002087915586_3626179946721837056_o (1)
Kære IMCC-medlemmer
Nu er det snart tid sommerferie, og sommerferie betyder udvekslingsstuderende! Derfor søger Exchange og Research Exchange nu boliger og kontaktpersoner i Aalborg, Aarhus, Odense og København. Som kontaktperson skal man hjælpe den studerende på plads i deres lejlighed, udfylde nogle papirer, følge dem til hospitalet/universitetet første dag og checke dem ud af lejligheden igen når de rejser. Derudover kan man tage på café, invitere dem med på (vand)cykeltur eller bare hænge ud i solen i den lokale park. Man har muligheden for at få en international ven for livet! Som kontaktperson er man også hjertelig velkommen til alle de arrangementer vi holder for de studerende i sommerferien. 
Hvis du har et værelse eller en bolig ledig i enten juli eller august kan du vælge at leje den ud til os i enten 4 eller 8 uger. Man får 2300 kr. pr. værelse pr. måned, og man kan på den måde få dækket nogle af sine udgifter mens man selv er ude at rejse – eller få en midlertidig roomie til sommer. 
Hvis du vil på udveksling næste år får du som en bonus også en fordel ved at være kontaktperson eller leje din bolig ud når vi trækker lod om pladserne til næste sæson!
Skriv til din lokale Exchange-afdeling for at høre nærmere om mulighederne. Mailadresser kan findes her.
Vi glæder os til at høre fra jer!