Bliv IMCC’s repræsentant til FN’s konference om Ligestilling og Kvinderettigheder på CSW64

The Commission on the Status of Women (CSW) er en international samling under FN, hvis formål er at promovere ligestilling mellem køn og empowerment af kvinder.

De afholder årligt en stor konference på FN’s hovedkvarter i New York. I år er temaet “Beijing+25” , og mødet har fokus på evaluering af Beijing Deklarationen og de udfordringer, der står i vejen for at nå i mål.

IMCC deltager som en del af Udenrigsministeriets officielle delegation, og  har de tidligere år især haft fokus på de områder, vi beskæftiger os med i det daglige – eksempelvis kvalitets seksualundervisning, lokal- og civilsamfundsinddragelse samt universel adgang til sundhed.

Praktiske opysninger

Hvor: FN’s hovedkvarter, New York.

Hvornår: 9. – 20. marts 2020

Pris: IMCC dækker 75 % af udgifterne til transport, logi og forplejning.

Hvem kan søge?

Alle IMCC’ere kan søge – nye som gamle.

Hvordan kommer jeg med?

Send en motiveret ansøgning til bestyrelse@imcc.dk  senest d. 24/9 kl. 23.59

Ansøgningen skal lægge vægt på, hvordan du vil repræsentere hele IMCC og under mødet, og hvordan du vil bringe den viden og erfaring, du får fra CSW tilbage til IMCC eller din aktivitet.

Mere info:

  • Læs IMCC’s guide til CSW her
  • Se video-serie fra sidste års delegerede her
  • Læs mere om selve konferencen her

 

Spørgsmål?

Skriv til de tidligere delegerede:

Bemærk, man skal sætte tid af til tre møder inden konferencen – et overleveringsmøder med IMCC’s tidligere delegerede, et NGO-forberedelsesmøde samt et møde med hele Udenrigsministeriets delegation.

Vi glæder os til at høre fra dig! ☺

Kærlig hilsen

Din Landsbestyrelse