Jubilæum 2015

IMCC bliver 65 år

65 logo IMCC integreret

 

Sidste år havde IMCC al mulig grund til at male med festlige farver, da vi fejrede vores 65 års jubilæum. Hvis vores forening var gift, ville det have været krondiamant. Jubilæet blev i efteråret fejret i alle seks lokalafdelinger, og med en kæmpe fest på årets generalforsamling.

IMCC har udviklet sig meget i løbet af årene, fra at være medicinerrådenes fælles udlandskontor, til i dag at have mere end 30 forskellige aktiviteter på fire kontinenter. Jubilæumsskriftet “65 år for sundhed” fortæller om foreningens udvikling, og om mange af de ting vi har lavet i løbet af årene. Samtidig fortæller det de enkelte aktiviteters historie, både de nuværende og de aktiviteter som ikke længere eksisterer.

I forbindelse med jubilæet har vi udgivet et jubilæumsskrift, som man kan hente gratis på sekretariatet i København, indtil vi ikke har flere. Ring eventuelt til sekretariatet og hør dem ad.

I anledning af jubilæet har vi også udgivet IMCC Spillet som fik sin debut på GF2015. Du kan f.eks. spille det i din lokalafdeling eller i din aktivitet til månedsmøderne.

Læs her om: